neděle 9. prosince 2012

Prosincový Lady box


Můj lady bag

Nebudu se tu rozepisovat o tom co bylo v prosincovém lady bagu a co výrobky obsahují, protože to si myslím, že jste se dočetli snad na všech blozích.

Já jsem ve svém lady bagu měla tyhle výrobky:
NevO Dead Pea Sa – tělové mléko MILK and Honey
Ingolt oční stíny – bava fialová
Dermalogica – obličejový peeling
Saloos Bio Karite blazám – rakytník
Fleur de Santé – maska a odličovač 2 v jednom
Lavera – krém na ruce
NevO – ořezávač nehtové kůžičky
Lavera – 24 hodinový krém

Musím přiznat, že Lady box se mi líbil snad po všech směrech. Pytlík jako obal byl opravdu dobrý nápad a byl pro mě velkým překvapením. Dřevitá vlna jako vystýlka pytlíku se podle mě shodovala s celou koncepcí prosincového boxu a jen podtrhovala celou přírodní vizáž. Na webu jsem se dočetla, že dřevitá vlna byla velkému množství zákazníků na obtíž, nešla jim z pytlíku vydělat a měli od ní špinavé výrobky. Pochybuji,  že někdo měl horší vystlání a někdo lepší, určitě to bylo všude stejné. Myslím, že negativní ohlasy na tuhle vlnu bylo už jen zbytečným rýpáním.

Největší radost jsem měla z rakytníkového balzámu od Sallosu. Jelikož mám velmi citlivou pokožku se sklony k exému je tenhle balzám pro mě jako dělaný. Balzám má široké spektrum využití, omezuje tvorbu vrásek, používá se na kožní onemocnění, akné, exémy, lupenku, dokonce je účinný na popálení a poranění.

Jako další věc bych ráda vypíchla pudrový peeling od Dermalogici, ale to asi hlavně z toho důvodu, že je to pro mě opravdu novinka. Nikdy jsem, žádný pudrový peeling neměla. Jeho používání je sice trošku složitější, než u normálního peelingu ale je jemný a pokožka po něm není zbytečně moc napjatá. Mojí pleti 100% vyhovuje.

Nakonec bych snad ještě dodala, že jsem šťastná, že tentokrát byl v boxu jen malý vzorek odličovacího přípravku od kosmetické firmy Fleur de Santé. Já tuhle značku opravdu nevyhledávám, žádný jejich výrobek mi nikdy nevyhovoval a nechápu, proč ho do boxu pořád dávají.

6 komentářů:

  1. Fleur de Sante - souhlas... uz bych ho tam taky nechtela nachazet. pokud by to slo, tak vubec!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přitom to ani není kdo ví jaká kvalitní kosmetika..třeba budeme mít štěstí a teď to tam nebude :)

      Vymazat
    2. To jo, třeba tam příště dají Avon :-D :-D

      Vymazat
    3. To bych asi moc ráda nebyla ale nejhorší by snad byl Oriflame :-D

      Vymazat
  2. Celkom dosť vecí dávaju do Ladyboxu:)) dakujem za info:))

    Veronikak

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)