Dala jsem se do pečení perníkové chaloupky, abych ji měla
jako ozdobu na stůl. Začala jsem opravdu s nadšením, které mě postupem
času přecházelo, a při sestavování napečených kousků chaloupky jsem už hlasitě
nadávala a říkala jsem si, že to dělám naposledy. Teď, když mám chaloupku na
stole mě sice rozhořčení přešlo, ale nevím, jestli by se mi chtěla ještě jednou
péct. Ale vy šikovnější si ji klidně pečte dál J
|
Gurmet - listopad 2012 |
|
Gurmet - náhled na recept |
Dnes Vám zde nebudu dávat žádný recept, jelikož receptů na
perníkové chaloupky je spoustu. Já jsem použila recept z časopisu Gurmet a
to z listopadového čísla letošního roku. Tenhle časopis si kupuji každý
měsíc a většinou z něj vše bez problému zvládnu, jelikož je to psané tak
aby tomu rozuměl i úplný začátečník jako jsem já. Tentokrát bylo také vše
krásně nafocené a popsané aby to každý zvládl. Taky jsem to zvládla. Upéct
části chaloupky, udělat polevu, všechno je jednoduché ALE!!! SESKLÁDAT TO A
POSLEPOVAT POTŘEBUJE OPRAVDU VELKOU DÁVKU TRPĚLIVOSTI.
|
upečené části chaloupky
|
|
moje hotová chaloupka |
Takže jestli jsem Vás neodradila určitě to zkuste, když
přetrpíte fázi „dát to všechno dohromady“, máte „krásnou“ (viděla jsem daleko
hezčí než mám já :-)) ozdobu na sůl.
jezis to je kraaasny! ja mam doma stromecek, ale nepovedl se .-((
OdpovědětVymazatKdyž to vyfotíš ze správného úhlu tak to možná nepůjde ani poznat, že se nepovedl :)
VymazatMáš jí krásnou! :) Já jí taky dělala, chystám se dát jí na blog...:)
OdpovědětVymazatSuper, ráda se na ni přijdu podívat.
Vymazatpovedla se!
OdpovědětVymazatDěkuju <3
Vymazatwow,tak tohle obdivuji... já jsem na toto absolutní antitalent... krásná práce :)
OdpovědětVymazatDěkuji, to mě tak strašně těší, že ta piplačka nebyla úplně marná :-D
Vymazat