čtvrtek 13. prosince 2012

Co týden dal a vzal



Učit se, učit se, učit se…
Tohle nejsou pro mě moc pěkný slova, ale je pravda, že by mohly být, kdybych se učila. Nikdy jsem nebyla, bůh ví jaký studentský typ a to mě docela štve. Ne, že bych se neuměla učit, vlastně mi to jde docela rychle a pamatuji si spoustu věcí, jen mám velký problém. Prostě se nemůžu donutit učit! Radši budu hodinu koukat z okna, než abych si přečetla pár řádků ve skriptech. Občas se divím, že jsem už v životě udělala tolik zkoušek. Ale co s tím? Příští týden čtyři zkoušky a já ještě nejsem pořádně připravená ani na jednu :(. Já vím, měla bych si sednout a začít se pořádně učit ale….je to tak těžký se k tomu přinutit.

Je zajímavý, že jsem teď byla tak dlouho nemocná a pak jsem se teda pokoušela učit (dívala jsem se z okna:)) ale stihla jsem nakoupit tolik věcí. Ten internet je pro mě zlo :)

Konečně mi došly věci z MUA store

Neodolala jsem a musela si koupit vánoční kazetku, tohle je nějaká koupelová sada :)

Vzoreček olejíčku na vlasy, samozřejmě sem si nemohla koupit jeden ale hnedle dva  :)

Houbička na make-up

A samozřejmě u nás se stále peče, ale stejně mám pocit, že toho mám málo, příští týden už nejspíš vůbec nic nestihnu, protože budu od rána do večera ve škole. Ach jo, vždycky mám takovou divnou náladu, když vím, že mě čeká ta úžasná škola :)


8 komentářů:

  1. to mi povídej, taky vždycky radši čučim z ona nebo nebo na televizi, ale k učení se nemůžu dokopat. Mě jde učení až když cítím ten nátlak že bych něco nedala :D .. Jinak, docela dost věciček sis nadělila :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. "houbicku" momentalne testujem aj ja:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :), já jsem s ní zatím spokojená, určitě se jí ještě budu věnovat.

      Vymazat
  3. Škola mě taky vždycky ničila. A praxe ještě víc. Ale brzy si odpočineš a budou Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, já toho odpočívání moc nemám, jsem na zkráceným studiu takže minimálně tři zkoušky každý měsíc... V létě bude volno, jestli tam vydržím :)

      Vymazat
  4. Škola je sice k něčemu dobrá, ale mám vždycky stejný pocit, jako ty. :) Ale neboj, to zvládnemš ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)