pátek 20. března 2015

Zaječí kryt pro IPhone

Už delší dobu jsem si vybírala nový kryt na mobil. Takový, který ho ozvláštní a dodá mu šťávu. Nakonec jsem si vybrala jeden na ebay, protože u nás v obchodech jsou zbytečně drahé.

Zakoupeno: www.ebay.co.uk přímo zde
Cena:£1.31 (53 korun + 1 koruna poplatek za platbu kartou)
Cena dodání: zdarma
Doba dodání: 25 dnů

Foto prodejce:



Moje fotografie:









Moje dojmy:
Kryt se mi moc líbí, je z tvrdší gumy a barva je úžasná. Mnohem hezčí než jsem čekala. Na mobil pasuje přesně, ale nějak zapomněli udělat díru na zamykací tlačítko. Chybějící dírka je dost velký problém, protože se mi teď přes kryt hodně špatně zhasíná mobil. Přemýšlím nad tím, že si ji tam vyříznu.
Ke krytu taky patří ocásek, který je na přísavku, ale nepoužívám ho. Je dost velký a na mobilu se mi nelíbí.

Shrnutí:
S krytem jsem v celku spokojená, co bych taky mohla chtít za padesát korun, to dneska nestojí ani cigarety. Pokud bych mohla vrátit čas, koupila bych si ho zřejmě znovu a v úplně stejné barvě. Doufám, že přežije, až v něm vyříznu tu díru na zamykací tlačítko J

Nakupujte také na ebay? Co tam nejčastěji nakupujete?
Krásný víkend všem.

Teress

5 komentářů:

  1. krááásna farba toho krytu, strašne sa mi páči :) taký s uškami som si chcela kúpiť aj ja, len som sa vždy bála, či nebudú moc zavadzať...

    http://www.jade.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to myslela, ale nazavazí vůbec. Dokonce se mi vejde do většiny kapsí u bund.

      Vymazat
  2. Já si nejdříve říkala, co je to za chlupatou kouli a až pak mi došlo, že je to ocásek. :D Vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čauky, tak ten je fakt roztomilej :) A barva fakt moc hezká. Taky jsem na tu tyrkysovou úplně vysazená. Jen bych asi nevydržela tu čekací dobu :O Musim mít všechno hned :D Proto jsem si zatím objednávala kryty tady a jsem taky moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  4. To je taky slušná sbírka. Ale já to mám taky ráda. Čím ujetější, tím lepší. A čím více, tím lépe. Teď sháním nějaký pěkný kryt na AirPods. Dostala jsem k Valentýnu sluchátka, tak bych je taky nějak zabalila. Ideálně do páru s iPhonem, ať vypadají stejně. :D :D Ale já jednou něco najdu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)