středa 30. ledna 2013

Svatební Show Brno 2013



S panem Božským jsme se o víkendu vydali na veletrh a pojali jsme to ve velkém. Šli jsme rovnou na Svatební show, která se koná každým rokem ve Wannieck Gallery v Brně. Napřed jsem byl zaskočení vstupným 100,-Kč, ale pak jsme se shodli na tom, že to za tu cenu stálo. Kromě vystavujících stánků se zde konali po celý den přehlídky a to všeho možného. Kromě přehlídek různých svatebních šatů a obleků, tu byli i přehlídky kytic, účesů, kadeřnické show a další. Také zde byla možnost zúčastnit se soutěže o Svatbu zdarma. Celou dobu nás provázel moderátor Petr Holík, který se svými vtipy snažil show zpestřit, ve vzduchu visí otázka, jestli se mu to povedlo :) No, těžko říct :)

K mému překvapení bylo na veletrhu hodně lidí a všichni něco kupovali a vybírali. Jsem ráda, že i v dnešní době si každý rád svatbu udělá. Samozřejmostí byly i veletržní slevy a to na vše. Nejednalo se o slevy jen na svatební věci ale například i na společenské oděvy, což se na právě probíhající plesovou sezónu hodí.
Zprvu jsem se bála, že pan Božský, který se do ženění moc nehrne, bude z veletrhu otrávený a moc dlouho tam nevydrží, ale vypadal a tvrdil, že se mu tam líbí. Z floristické vlasové show byl doslova nadšen a dokonce mi na blog udělal pár fotografií. Hair show se mu také líbila a konstatoval, že kdyby na veletrhu bylo takových akcí víc, vydržel by tam déle :)


Je krásné se celý den dívat na pěkné slečny procházející se po molu v nádherných svatebních šatech. Nejvíc zaražená jsem ale byla z pánských modelů. Na prezentaci obleků bych si vybrala nějaké krásné muže, urostlé, svalnaté a ramenaté. Bohužel klukům, kteří obleky předváděli, mohlo být na-nejvíc dvacet a byli to vyloženě tintítka, takže na nich obleky vypadaly dost divně L.

přestávkách mezi přehlídkami vystupovala zpěvačka Kristie, která je prý v letošní soutěži Superstar a prý má našlápnuto do finále. Bohužel přesněji nám její pozici v soutěži nikdo nechtěl objasnit s tím, že si musíme počkat až na vysílání v televizi. Jako kdyby se na tuhle soutěž všichni dívali :) Já tedy rozhodně ne :)
Veletrh mě i pana Božského opravdu pobavil a tamodtud jsme odcházeli  v dobré náladě. Zřejmě příští rok nás tam uvidí zase, ale to už si možná budeme i něco kupovat :)


Pokud máte zájem navštívit nějaký svatební veletrh, ještě není pozdě. Můžete navštívit například nějaký z těchto:

ČR
1.2.2013 - Svatební veletrh Pardubice - Pardubice
9.2.2013 - Svatební veletrh - Diplomat Hotel Praha
23.,24. - 2013 Svatební veletrh Futurum – OC Futurum Brno
8.3.2013 - Výstava "SVATBA" 2013 - Ostrava
9.3.2013 - Svatební veletrh "Nevěsta" 2013 - Ostrava – Vítkovice

Slovensko8. - 9. 2. 2013 - 8. Ročník největšího svatebního veletrhu na Slovensku - Incheba Expo Bratislava23.2.2013 - Svatební veletrh - Bánská Bystrica
24. 2. 2013 - 1. Ročník svatebního veletrhu -  Trenčín
16. 3. 2013 - 5.ročník Svatebního veletrhu - Žilina

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)