pátek 11. ledna 2013

GreatBox


Jako správný maniak, který propadl kouzlu balíčků krásy, jsem si musela samozřejmě objednat i nově vycházející krabičku GREATBOX.

Jedna věc mě tedy zklamala hodně. Box měl dojít do Vánoc, když někde napíšu doručení do Vánoc, tak to prostě do těch Vánoc musí dojít. Mě box došel 31.12, což jak si všichni zvládneme spočítat je týden po Vánocích. Je mi úplně jedno, že byly svátky a přes svátky pošta nefunguje, jelikož nejpozději 23.12. jsem měla mít box doma. To znamená před těmi svátky. Jako pozitivní věc bych ovšem viděla to, že když jsem psala mail paní z GreatBoxu, že mi box nedošel, okamžitě mi odpověděla, velmi ochotná vrátit peníze, nebo poslat zdarma lednový box. Alespoň někdo se umí pěkně chovat k zákazníkům (to není narážka na tým SenzaBoxu:)). Každopádně hned druhý den mi došel box, a jelikož jsem ho neměla jako dárek, tak mi bylo úplně jedno jestli mám prosincové nebo lednové vydání.


A teď už se mrkneme blíže na box:


Krabička – mě se líbí, růžový obal s logem, nic proti němu nemám. Ale příště bych box umístila ještě do jiné krabice, tak jako to dělají ostatní boxy, jelikož moje krabička byla z pošty dost promáčklá a bublinková fólie opravdu všechno nezachrání.

Krém na ruce – winter care – Fleur de Santé – 200 ml, plné balení – tohle je jediné plné balení co se v mém boxu naskytlo a zrovna, krém na ruce, který stojí 200,- Kč, to je teda výhra :) Ale jak už jsem psala někdy dřív, nemám ráda značku FdS a stále si myslím, že do těchhle boxů nepatří. Ovšem musím uznat, že pěkně voní.
Maska ze zeleného jílu – Argiltubo – 20 ml – Jestli jsem to správně pochopila maska je jak na obličej, tělo tak i vlasy. Měla by být v biokvalitě a šetrná ke kůži. Vhodná na lupénku, akné, exémy atd. Jestli někdo pozná účinky této masky budu to já jako starý exematik :) S tímhle výrobkem nemám žádné zkušenosti, ale ráda ho vyzkouším.

Sprchový gel – Yves Rocher – 2 x 50 ml – co dodat sprchový gel, každý z nás zná, já ho mám hned ve dvou vůních a to šeřík (tahle vůně si mě okamžitě získala) a růže (taky krásně voní, ale šeřík je lepší:))

Koupelová sůl Look inside – Sparitual – 17 g – jedná se o organickou koupelovou sůl s obsahem esenciálních olejů a kadidla (fuj :)), měla by mít zklidňující účinky a detoxikovat. Tak jsem zvědavá, jak se sůl bude chovat ve vaně, jelikož 220 g stojí 585,- Kč (nečekám, že mi zezlátne voda:)).

Čaj – Pickwick – 3 sáčky – ať se na mě nikdo nezlobí, tohle popisovat nebudu, Pickwick čaje se na mě valí vrchem spodem, pořád jsou založené v časopisech atd. Čaje vypiji, jelikož spotřebu čajů mám velkou ale, nějak nadšená z nich nebudu a ani to nepřipočítávám k obsahu krabičky. Jestli se nemýlím tak 20 čajů stojí 30,- Kč. Jestli to bylo míněno, jako bonus, tak je to fajn.

Co závěrem?


Nějaké vzorky se mi líbily, plné balení krému na ruce je podle mě velmi nešťastná volba. První box by, podle mě, měl být daleko propracovanější, aby upoutal a zákazníci měli chuť si ho znovu koupit. Nebo měl být alespoň s nějakou nižší zaváděcí cenou.

Pro jaký box krásy se rozhodnete vy, to je na Vás, já už svého favorita stejně mám :)

19 komentářů:

  1. Čajíčky jsou fajn, vůbec celé je to pěkné, ale já bych si to asi neobjednala. Mrzí mě, že ti to došlo pozdě..:/ (Prosím, zruš si ověření slovem, hrozně mě to štve! :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čajíčky jsou fajn ale za ty tři stovky, bych toho čekala trochu víc, něž takový obyč čaje.. (jinak ověření mám zrušený ani jsem nevěděla, že to tu mám :))

      Vymazat
  2. tie čaje by ma zabili :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tenhle box vůbec nezaujal a asi ani v budoucnu ho objednávat nebudu. Že do všech boxů cpou Yves Rocher a Fleur de Santé, na to jsem si už zvykla. Ale teda ty čaje, to je vrchol... Být to třeba nějaké pročišťující čaje, bylinkové čaje na zlepšení pleti nebo tak něco - proč ne. Ale obyčejný Pickwick?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím, Pickwick jsou takový obyč čaje, kterých má každej doma plno.

      Vymazat
  4. NO nevím, moc mě teda nezaujal, snad to příště bude lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tenhle box objednávat nehodlám, uvidíme jak se bude vyvíjet a třeba jednou změním názor :)

      Vymazat
  5. O boxech krásy slyším poprvé..doufám, že jim nepropadnu:ú, ale nějaký určitě zkusím.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe můžu na vyzkoušení doporučit LadyBox.

      Vymazat
    2. Tak já mám ráda, jak Senzabox tak Ladybox, ale u toho Greatboxu, no tam mám smíšené pocity, vypadá hodně slabě a čajem to úplně zabili, vypadá to levně. Budu je pár měsíců sledovat jak se budou vyvíjet a pak si možná jeden objednám, ale nic moc co koukám nyní.:)

      Vymazat
    3. Já mám pocit jako by mě o ty 300 ošidili s tím co tam dali ale musím uznat, že teď už jsem viděla fotky a recenze z dalšího vydání a vypadá to, že možná nebudou úplně k zahození..

      Vymazat
  6. S krabičkami sa roztrhlo vrece :) A tento je celkom fajn :)Ale už som sa zbavila závislosti na boxoch :D

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych naopak řekla, že tento je nejslabší. Já sem se taky zbavila závisloti na boxech, před vánocemi jsem kupovala všechny, ale teď nekupuju nic, dostala sem k Vánocům jedno předplatné a s tím si vystačím.

      Vymazat
  7. To už nemá cenu ani komentovat :) Nechápu proč to poslali do oběhu...

    OdpovědětVymazat
  8. Milé dámy, viděla jsem tu krabičku u tety, za ty peníze je to ubohé.Když jsem jí vypočítala, co vše si může za roční částku koupit, byla sama překvapena. Musíte počítat s tím, že reklama také něco stojí, a prodejce boxů vydělává na vás určitě 50 % z ceny. Tak proč nechávat někoho snadno vydělávat. A počítejte s tím, že některé obdivné příspěvky si píší samy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý anonyme :) Pochybuji, že si některá slečna myslí, že výrobci boxů to dělají zadarmo, je jasné, že na tom vydělávají, proč by to jinak dělali? Ale to je tak se vším, ať si koupíš co chceš vždy na tom někdo vydělá. Proto nechápu tvoji myšlenku :). Tahle krabička měla opravdu obsah ubohý a velmi nedostačující, ale rozhodně bych neházela všechny do jednoho pytle.
      A co si můžeme za roční částku koupit? Myslím, že není tak těžké vypočítat si 300x12, ale ať si každý kupuje co chce.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)