středa 26. června 2013

SenzaBox – červen 2013



Po dlouhé době ke mně zavítal zase SenzaBox a jsem ráda, že jsem si ho teď koupila, protože kdoví co mají SB a LB v plánu, ale o tom až později.



Krabička je růžová a velmi pevná. Dřív tak pevné krabice rozhodně nebyly, takže to vypadá, že tato toho hodně vydrží. Mně se samozřejmě líbí, jako všechno co je růžové:)

Obsah:

Co bych si možná koupila sama:


Sprchový gel Fleur Chérie – L´occitane – Jo, jasně, vím, že ať by to byl sprcháč od kterékoliv jiné značky, tak bych nadávala. Ale L´occitane je moje nejoblíbenější značka, takže z toho musím mít radost. Navíc pěkně voní a kdybych měla vůni pivoňky (kterou máte v boxu možná některé z Vás), tak bych byla taky ráda. Vždyť kvůli této značce jsem si box objednala.

Tyčinka na akné – Anatomicals – Čím jsem starší, tak se mi ty bebina na obličeji dělají čím dál častěji. Tyčinku už jsem ozkoušela a je příjemná a docela mi voní. Jestli však funguje, to se po dvou použitích říct nedá.

Co bych si nekoupila, ale využiji to:


Krém na ruce – Kiss my face – V boxu mohlo být také tuhé mýdlo, to bych brala daleko raději a šoupla bych ho k výrobkům výš. Ale mám krém no tak co, se taky nezblázním. Hezky voní, ale na rukou mi přijde trošku lepivý.

Dencing Queen lak na nehty – Models Own – trošku mi to připomíná laky, které jsem používala v 14 letech. Teď samozřejmě už nemám ani jeden takový, takže je docela pravděpodobné, že tenhle využiji. I když si myslím, že už na takový třpytkatý laky nemám věk. U moře a přes léto bude určitě fajn.

Metalická tužka na oči – Beauty UK – Mám moc krásnou zelenou barvu, moc se mi líbí, jen doufám, že se mi na očích nebude slívat.

Mimo mísu:

Tvářenka s argonovým olejem – Paese – Tvářenek mám několik a nestíhám je upotřebit. Každopádně taková růžovka se mi na léto stejně vůbec nehodí. Nebudu si na opálenou kůži cpát takovou světle růžovou barvičku. Kdyby místo ní byl raději nějaký bronzer, nebo tak něco...


Je mi jasné, že Vám co preferujete dekorativku, se toto vydání určitě líbit bude. Já na to moc nejsem, jelikož mi trvá několik let, než to upotřebím, takže se mi to doma hromadí. Ale i přes to červnový box hodnotím velmi kladně a rozhodně mě nezklamal.

Tak a co teď chystá LB a SB? Těžko říct, jestli chystají nějakou fúzi nebo jenom dočasnou kooperaci.* Člověk nikdy neví. Co sem si tak pročítala fb, hodně lidí tam psalo, že něco takového se stát rozhodně nemůže. Omyl!! Nebylo by to poprvé ani naposledy co se spolu dvě firmy nějakým způsobem spojí. Jestli by k něčemu takovému došlo tak výhod to samozřejmě jak pro SB, tak i pro LB bude mít plno. Což Vám tady vypisovat nebudu (nejsem žádný ekonomicky zaměřený blog:)). Výhod pro nás jako pro koncového zákazníka moc nevidím. Samozřejmě záleží na pojetí obou tvůrců boxů.

Snad se i Vám box líbil, alespoň tak jako mě
Teress

*Pokud nevíte o čem je řeč, koukněte se na SB a LB facebookové stránky.



2 komentáře:

  1. Povedená edice, nejvíc mě příjemně překvapila tvářenka, svou výdrží a pigmentací.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)