neděle 16. června 2013

GreatBox a opětovné zklamání



O GreatBoxu už jsem jednou psala, takže není žádnou novinkou, že mu dvakrát neholduji (článek zde). Tentokrát jsem využila akce „Můj první GreatBox“ za 99,-Kč. Kdybych se já blbec nenechala zlákat cenou a raději si všechno na webu GB přečetla, zjistila bych, že tam mají vypsané co vše balíček obsahuje. A kdybych si to přečetla, tak bych box nikdy neobjednala. A přitom jsem tomuhle ne moc fajn balíčku chtěla dát druhou šanci.

Box vypadal úplně stejně jako tenkrát před těmi x měsíci, jen byl zabalený v bublinkové obálce. A ani tentokrát, neobsahoval, žádný dopis nebo alespoň letáček, kde by byly vypsány produkty, tak jako je zvykem u konkurence. Prostě „Kašlem na Vás, co po nás chcete?“

A teď už k samotným výrobkům. Děsně mě štve, že ze šesti věcí bylo vlastně pět mazadel:

Tělový krém s jogurtem obohacený o malinový extrakt – Fleur de Santé (200 ml – plné balení) – Lehký, dobře se roztírá, vhodný na léto. Vůní je přesnou kopií malinové sodovky.

Tělové mléko fenjal – Doetsch Greather AG (30 ml) – Mléko s obsahem bambuckého másla a mandlového oleje pro výživu a ochranu pokožky, mě moc nevoní a je mi děsně nesympatické. Takže se ještě neví, jestli mu dám vůbec nějakou šanci.

Balzám na ruce – Bione (75 ml) – Púvodně měl být v boxu sprchový gel (je napsaný na webovkách), ale došel tenhle krém na ruce. Krém by možná byl sám o sobě dobrý, pěkně voní a je to český výrobek. Což o to, já ráda podpořím místní firmy v každé oblasti. Ale vadí mi, že mi vymění výrobek za nějaký jiný a dělají, že nic, že je vše v pořádku. Kdyby alespoň napsali nějaký e-mail, že udělali změnu, ale tvůrce GB to zřejmě ani nenapadne.

Oční krém – Swisso Logical (5 ml) – Jo za tento krém jsem ráda, jelikož žádný oční zrovna nemám a značka je pro mě v oblasti kosmetiky novinkou. Takže směle do toho. Pak Vám napíšu, jaký nakonec byl.

Lak na nehty – Mollon (15 ml) – Lak sice dobrý, ale pro mě úplně nepoužitelná barva a ani ho zkoušet nebudu, protože takových červených a vínových odstínů už mám strašně moc. Poputuje k nějaké hodně duši, která ho ocení.

A jako bonus Coffe 4 Slim – Káva na hubnutí! Podle letáčku je to zázrak, protože chápete…kafe….a ještě se po něm hubne. Já to nesnáším, takový boudy na lidi. Jedna porce stojí 20,-Kč, s tím, že si jich musíte koupit 60 kusů. Jedno moudro: „Vše co obsahuje kofein je dobré na spalování, a možná potom zhubnete půl deka.“



Takže podtrženo sečteno názor jsem nezměnila. Ale je pravda, že výrobky jsou podstatně lepší než u prvního vydání, ale GB se prostě neumí prodat. Sakryš tak zmáknu trošku marketing, holkám ten baliček trošku načančám ať to taky nějak vypadá, a hlavně nemám to půl roku úplně stejný. Tak taky nějakou změnu ne?

Teress

9 komentářů:

  1. Já si objednávám SB, mám ho předplacený a nic jiného neodebírám... se SB jsem nejvíce spokojená, takže asi ani jiný balíček již chtít nebudu... :)
    Sice stojí 300,- měsíčně, ale člověk si přeci musí udělat radost, že?! :)
    Mě asi nejvíce z toho boxu zaujal tělový krém... :)
    Ale i tak si myslím, že za 99,- je to velmi pěkný balíček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano za 99 to je dobré, ale normální cena je 300, a to už bych byla tea pěkně naštvaná, kdybych za to vyplácla 300...

      Mě se taky nejvíc ze všeho líbí SB, tenhle měsíc mě má přijít už se na něj těším:)

      Vymazat
    2. Jo, jo.. příští týden by snad měl být už na cestách k nám... vždy se těším ale než si ho stihnu vyzvednout, nedá mi to a podívám se co v něm je ! :D

      Vymazat
    3. Tak to já se vždy vyhýbám, jakémukoliv článku, aby mi ani nenapověděl co v tom bude, protože pak to není ono:)

      Vymazat
  2. za tu cenu to určitě není nejhorší :) z toho balíčku bych asi nejvíc využila krém s jogurtem, malinová vůně může být na léto příjemná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi tato nabídka za 99 Kč přišla, a jsem celkem ráda, že jsem ji nevyužila. I když si myslím, že za těch 99 Kč, to celkem jde ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano celkem to jde, ale já beru v potaz to, že běžná cena je 299,- Kč

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)