pondělí 6. května 2013

Čistící pásky na nos – 1. část


Nivea visage – čistící pleťové náplasti


Pásky jsem si koupila, protože jako většina ženských má problém s černými tečkami na nose. A ano, ne vždy je mám jen na nose. I když je většina lidí na mě nevidí, protože:

1.       Málo kdo na mě kouká z takové blízkosti, jako se koukám já na sebe do zrcadla
2.       Většinou je mám stejně za make-upovaný, zakrémovaný či zapudrovaný

ale já o nich vím! A dost mě štvou!



Na trhu existuje velké množství přípravků na tento problém, ale málokterý z nich funguje. Ale co funguje na 100% a co mám už několikrát ozkoušený je kosmetička. Ta mě vždycky pleť vyžehlí tak, že se nestačím divit. Ale také té bolest (a peněz) co mě to stojí.

Jako první na boj proti černými tečkám jsem si zvolila čistící náplasti na nos od nivei. Hlavně z toho důvodu, že jsem si myslela, že když si vyberu takovou známou značku, budou fungovat. Náplasti by měly důkladně odstraňovat černé tečky a intenzivně čistit póry.

Jako u většiny pásků si je nalepíte na (hodně) navlhčenou kůži. Necháte cca 10 minutek působit a pak opatrně sloupnete.

Pásek mi na nos přichytl bez sebemenších problémů. Nechala jsem ho tam něco málo přes 10 minut a pak si ho vesele, začala odlepovat. Na návodu je napsané, že se má oddělávat jemně a pomalu. AU! To byla bolest. Pásek mi vytrhal jemné chloupky, které jsem zřejmě na nose někde měla. Ani jsem o nich nevěděla, ale na pásku vidět byly:). Nos jsem po použití měla šupinkatý a hodně vysušený. Černé tečky zůstaly všechny na svém místě. Zkoušela jsem je použít jak na napařenou kůži, tak na normální, ale žádná změna se nekonala.

Můžu s klidným srdcem říct, že tyhle pásky opravdu NEDOPORUČUJI, protože jsem si jich koupila hned 10 a výsledek byl u všech naprosto stejný. Pásky stojí od 130,- Kč do 199,- Kč za 4 náplasti na nos + 2 x 2 náplasti na čelo a bradu.

0 hvězdiček ze 3, jelikož jsem nezaznamenala žádný pozitivní účinek.


Teress

8 komentářů:

  1. Tak to je škoda,že nefungují..protože už bych také ráda vyzkoušela nco co opravdu funguje..ted jsem si objednala od avonu tu novinku,ale četla jsem někde že to sloupávání pěkne bolí,tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě pěkně bolí slupování každého pásku, takže to neřeším:). Od Avonu jsem si to objednala taky, ale měli doprodaný (asi o to byl velký zájem), takže kdoví kdy mi to přijde :-/

      Vymazat
  2. Znáš nějaké pásky, které by byly lepší a opravdu něco vytrhaly?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že až na takové narazím dostanu cenu:) Každopádně tyhle byly ze všech pásku co jsem měla nejhorší..

      Vymazat
  3. Škoda, že negungují, já bych hrozně moc ráda něco takového vyzkoušela, protože mě černé tečky trápí taky:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už chystám článek o dalších, které jsou trochu lepší...

      Vymazat
  4. To je zvláštní. Mně tyhle "samolepky" vždycky pomohly...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)