středa 20. února 2013

Mládeži nepřístupno

Film, který nesmíte vidět!


Po půl roce jsme byli v kině. I když do kina chodím strašně ráda, v poslední době mi na něj nevyzbývalo moc času. O to víc mě mrzelo, jaký ten film byla kravina. Už jsem viděla spoustu blbých filmů, ale tohle je snad ten nejhorší. Poprvé v životě jsem před koncem filmu odešla z kina a se mnou půlka osazenstva.


Na „Mládeži nepřístupno“ jsme se dostali úplně náhodou. S panem Božským, s kamarádkou Nepřeslechnutelnou a s jejím panem Netakbožským, jsme jeli kolem Olympie (poznámka pro ne-Brňáky: zde je Cinema City:)). Napadlo mě, že už jsem dlouho v kině nebyla. Načeš ká Nepřeslechnutelná řekla, že slyšela o super filmu. Mládeži nepřístupno! Nikdo nevěděl o co jde, ale zrovna to hráli, tak jsme šli. Ha! A prý, že spontánní akce jsou nejlepší :-/. Ká Nepřeslechnutelná se nám sice všem moc omlouvala, že nám to doporučila. Ale všichni jsme z toho byli tak na větvi a mimo, že nám to moc nepomohlo :). Vtipný bylo, že když jsme sál celý rozmrzelí opouštěli, pracovníci kina se nám ještě vyloženě škodolibě vysmáli, že jsme na to vůbec šli. Asi jsme nebyli jediní komu se film nelíbil :)

Autoři filmu (Steve BakerWill CarloughPatrik ForsbergMatt PortenoyGreg PritikinRocky Russo,Jeremy Sosenko ) se zřejmě snažili aby film byl co nejvtipnější. Zřejmě si mysleli, že fekálním a sexuálním humorem se jim to povede. Bohužel! Nestalo se. Znáte takové ty filmy, co jsou tak moc trapné až jsou vtipné? Ano? Tak tenhle to nebyl! Neříkám, že tam nebyly nějaké světlé chvilky, ale zabírali asi tak 20% filmu. A to jsem ještě hodná! Ale ať už se budu soustředit na tu světlou chvilku filmu nebo na tu drtivou většinu nechutných scének. Film byl nelogický, nenormální a jako kdyby z jiného světa. Kdyby mi někdo řekl, že na Marsu existují ufoni, kteří ovládli mysl herců a natočili s nimi tenhle film a teď zkoumají naše reakce po shlédnutí filmu, tak bych se vůbec nedivila :)

Nedá se ani popsat, proč se mi to tak nelíbilo. Prostě to bylo celý blbý, nechutný, vulgární a vůbec né vtipný. Abyste mě pochopili, museli by jste to taky vidět. Ale hlavně to nedělejte! Nedívejte se na to, jestli si chcete zachovat duševní zdraví.

Co vůbec nechápu je to, proč se k tomuto propůjčili tak významní, slavní a uznávaní herci jako jsou Emma Stone, Kristen Bell, Halle Berry, Kate Winslet, Naomi Watts, Richard Gere,Uma Thurman...

Ale každý má právo na svůj názor a jestli jste 13ti-letý puberťák tak se Vám to bude asi líbit. Ale pokud patříte mezi dospělého jedince, vezměte ty dvě stovky co by jste utratily za lístky a jděte raději na kafe.

7 komentářů:

  1. Vidět se to dalo, ale je mi líto každé koruny co jsem za to zaplatil.
    Začalo to dobře, sice dost vostrý a nechutný, ale zasmál sem se. A hodně. Ale po dalších dvou příbězích jsem úplně ztratil nit a netušil o so ve filmu vlastně jde.

    OdpovědětVymazat
  2. Paní nepřeslechnutelná, přesně vím kdo to je :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. ja do kina nechodím skoro vôbec. filmy si najradšej pozerám na notebooku pred spaním. ale tento si asi nestiahnem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestojí to za to si to ani stahovat, raději si stáhni něco normálního :)

      Vymazat
  4. Já do kina moc často nechodím . Ale ségra mě pozvala do kina jako dárek k narozkám ,šly jsme na Babovřesky - pokud chceš vidět nějaký film u kterého se fakt dobře nasměješ tak rozhodně tento film doporučuju .
    Já si filmy taky radši stáhnu ,ale vidím že s tímto se nemusím obtěžovat :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, podle ukázek se mi to moc nelíbilo ale počkám až to bude na netu:)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)