čtvrtek 7. února 2013

Mask of Magnaminty od Lush



To jsem jednou kápla na opravdu povedenou masku. I když moje první dojmy moc dobré nebyly, jelikož mi maska opravdu nevoní. Připomíná mi čekárnu u zubaře (a já nesnáším zubaře:)) Ale hned po prvním použití jsem byla nadšená. Maska krásně chladí obličej, což v létě může být příjemné. Obsahuje čínský jíl a bentonitový gel, což se ukázalo jako velmi dobré složky. Po použití moje pleť opravdu zajásala, byla tak čistá a svěží! A co víc, nestahuje kůži, takže po tom nemáte obličej celý napnutý a dokonce i suché části kůže byly redukovány.

Na webu Lushe jsem se v recenzích dočetla, že po použití děvčatům zmizly černé tečky, což rozhodně nepotvrdím. Mě tedy nezmizlo nic (což je u některých částí obličeje, docela příjemná věc:)), i když jsem si masku kupovala hlavně kvůli černým tečkám. Každopádně se tečky stáhnou a na den vypadají docela únosně. Můj nos neřval na celý svět kolem: „Koukněte se jaké mám obrovské černé tečky.“, ale tvářil se velmi spokojeně a s ním i celý můj obličej.
Struktura masky je velmi hustá, takže si na obličej dáte silnější vrstvu, což samozřejmě ničemu nevadí, jen trvá delší dobu než zaschne.

Tahle maska prostě nemůže být špatná volba. Jestli chcete něco účinného a cenově přijatelného určitě do ní jděte. Není tak drahá jak čerstvé masky co má Lush v nabídce. Prodává se ve dvou velikostech 85ml – 185,-Kč a 230ml za 320,-Kč. Já si koupila to menší balení a myslím, že mě to na nějakých šest použití vyšlo a to jsem s maskou rozhodně nešetřila. Všem Vám ji doporučuji, na mě už čeká druhá na poště :)


Kapitán Knír
Tuhá pěna od Lushe. Je to sice limitovaná edice ale předpokládám, že příští rok na Vánoce bude v prodeji zas. Pořádně si rozmyslete jestli za tuhle tuhou pěnu svoje peníze dáte. Já už tedy ne. A cože mě to na ní tak vadilo? Asi všechno, nenajdu ani jednu pozitivní věc. Knír byl posázen zlatýma třpytkama, takže kam jsem ho položila, tam se to pak třpytilo a třpytky jsem měla úplně všude. Pěna měla mít vůní santalu a šalvěje. Jestli máte rádi šalvěj tak ji v tomhle rozhodně nenajdete. Vůně nic moc. Fakt to smrdí.

Jedinou věc, kterou od pěny, ať už od tuhé či tekuté, čekám je, že bude pěnit. Knír toho moc nenapěnil, ale hlavně je to ta pěna co nic nevydrží, takže si uděláte pěnu a ona do deseti minut stejně padne. Knír prostě už nikdy více!

2 komentáře:

  1. Tu masku mám na svém wish listu docela dlouho, tak jsem ráda, že jsi jí nějak extra nezkritizovala protože jinak bych zas začala váhat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Maska je super, určitě si ji pořiď, nemám proti ní vůbec nic zásadnějšího a při používaní si člověk zvykne i na ten smrad, mě už to teď ani smradlavý nepřijde :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)