neděle 4. prosince 2016

Velká Vánoční soutěž

Tip na vánoční dárek.


Krásnou adventní neděli moji milí čtenáři. Letos jsem se rozhodla blog trošku okořenit a udělat velkou Vánoční soutěž. Znamená to, že až do nového roku tu poběží jedna soutěž za druhou a Vy tak můžete vyhrát hned několik cen. Zároveň Vám při každé soutěži dám tip na vánoční dárek.

Dnešní tip na dárek:

Vybírat dárky můžete například na e-shopu http://www.obchod-s-darky.cz/, kde jsou rozdělené podle příležitosti, zájmu, pohlaví nebo věku osoby, kterou chcete obdarovat. Já sama z e-shopu dostala dárek v podobě stolku na notebook do postele, který jste už mohli vidět na několika fotkách. Stoleček využívám většinou na různé vymalovávání a čmárání, když jsem líná sedět u stolu. Kromě stolečku, který mám já, zde najdete spoustu jiných dárků a všechny jsou skladem, takže do Vánoc Vám určitě stihnou dojít.



Pravidla Velké Vánoční soutěže:

Do soutěže se muže zapojit každý, kdo nechá v komentáři kontakt v podobě emailové adresy. Soutěž je určena především pro aktivní čtenáře blogu. Výběr vítěze bude spočívat v tom, že vylosuji několik soutěžících (počet záleží na počtu účastníků) a z nich dám výhru tomu, kdo byl v době konání soutěže na blogu nejaktivnější.

K aktivitě Vám přičtu také plusové body za sdílení soutěže na jakékoliv sociální síti, stačí k Vašemu kontaktu v komentáři připsat slovo „sdílím“.

Dnes hrajeme o:

Kosmetický balíček pro ženy -Lesk na vlasy ve spreji Lee stafford a levandulový lak na nehty Miss sporty.




Přeji Vám všem hodně štěstí a nezapomeňte se přihlásit i do další soutěže, 

Ukončeno, vyhrává Matildapg:


Gratuluji k výhře!!

Teress

12 komentářů:

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)