neděle 10. července 2016

Květinová čelenka do vlasů, recenze + soutěž

Krásný den moji milí čtenáři, dnes pro Vás mám recenzi na čelenku s květinami, kterou mi zaslal e-shop postovnezdarma.cz. Na konci článku si právě o tuto čelenku můžete zasoutěžit.


Obrázek versus realita


První, co upoutalo moji pozornost, když mi pro Vás čelenka dorazila, byl jasný rozdíl mezi tím, co mi bylo dodáno a tím, jak čelenka vypadá na fotografii.

Na fotce e-shopu jsou kvítky viditelně hustší a řekla bych, že jsou i ve dvou řadách. Také v barvách vidím velký rozdíl, jelikož na mé čelence se nachází jen růžové květiny, ale na prodejní fotce jsou květinky bílé s růžovým zdobením.


Zřejmě i slepý musí postřehnout to, že čelenka je ve skutečnosti naprosto jiná.


Vidíte rozdíly?



Když neberu v úvahu jakou čelenku jsem si objednala a jaká mi byla dodána musím říct, že čelenka sama o sobě je docela pěkná. Vypadá kvalitně, květinky jsou hezké z části z plastu, z části z něčeho na způsob pevnějšího filcu. Jsou přidělané ke konstrukci drátkem, takže si je můžete srovnat a nastavit tak, jak se to bude líbit právě Vám. Konstrukce čelenky je kovová, vypadá, že tlačit do hlavy nebude. (Já ji nikde nenosila, protože jsem ji objednávala Vám).



Čelenku můžete koupit tady (klik) za 195 korun, ale jak už jsem řekla, došla mi naprosto jiná čelenka než byla objednaná.


A teď se vrhneme na slibovanou soutěž.



Líbí se Vám čelenka na fotografiích? Chtěli byste mít takovou doma? Jednomu z Vás ji zašlu. Stačí sledovat můj blog buď na instagramu, facebooku, přes GFC, youtube nebo Google. Záleží jen na Vás, jaká platforma je pro Vás nejpříjemnější.

Dolů do komentáře mi napište zda nosíte takové čelenky a kam si je nejčastěji berete. U mě je to jasné, mám jich doma několik a beru si je hlavně k moři nebo na hudební festivaly.

Také mi nezapomeňte připsat Váš e-mail, pokud není na Vašem profil.



Krásný zbytek neděle Vám Všem,


Teress






10 komentářů:

  1. Květinové čelenky nosím kamkoliv. Do města, na festival, letní párty. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,čelenky nenosím,ale nikdy není pozdě začít

    .
    Alena
    alenkagric@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji GFC: Adéla Voráčová
    IG: ada.voracova
    FB: Áďa Voráčová
    e-mail: ada.voracova@gmail.com

    Já mám tento rok koupenou první květinovou čelenku a abych se přiznala od té doby co ji mám tak ji nosím skoro pořád a to do města a v srpnu jedu na festival takže mám v plánu vzít si ji samozřejmě i tam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji přes GFC. Květinové čelenky nosím skoro všude, ale jen v období jara, protože v tu dobu mám prostě chut taky trochu kvést. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. čelenky moc nenosím, ale takovouhle květinovou bych si moc přála :3
    sleduju tě na GFC jako Lenka KOubová - koubovalenka8@gmail.com

    eLblogGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. to je neuveritelny, jak jinak to vypada, nez v nabidce :-D to se museli ukliknout s fotkou, jinak fakt nevim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvěřitelný je i to, že si ten e-shop ty recenze čte a nějak si je hodnotí a přitom se k tomu vůbec nevyjádří. Zřejmě jim to je úplně jedno.. PRO-ZÁKAZNICKÝ přistup, prostě :-)

      Vymazat
  7. GFC: Julka Ďurčeková
    Email: julka.durcekova@gmail.com
    Takéto čelenky nenosím, ale táto by ma určite veľmi potešila.

    OdpovědětVymazat
  8. 195 za něco, co je očividně za pár dolarů z Číny? Haha. Objednávám si z aliexpressu čelenky a věnce už x let, to, co je k dostání u nás, je vzhledem ke stejné kvalitě předražené. Vypadají hezky, to jo :)

    OdpovědětVymazat
  9. gfc tento ucet
    nikolanikibenkova@gmail.com
    tieto celenky milujem !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)