pondělí 11. ledna 2016

Nákupy v Primarku


Poprvé jsem nakupovala v Primarku před více než rokem a to v Liverpoolu. Byla jsem z něho tak nadšená, že jsem tam chodila každý den po dobu jednoho týdne a vždy si něco odnesla. Dalo se tam sehnat opravdu všechno od oblečení přes kosmetiku až po sladkosti. Když jsem se ale vrátila domů a věci začala nosit, moje nadšení opadávalo. Spoustu věcí co jsem si přivezla, nepřežilo první praní. Dvoje legíny se pračky ani nedočkaly, protože po prvním nošení byly samý žmolek. Pyžama a svetříky nosím doteď a doplňky jsou také v pořádku.



Nakupovat v Primarku? Ano, ale s rozmyslem.

Nekupujte si tuny oblečení jen, protože jsou levné, raději si je pořádně prohlídněte. Koukněte se na materiál a na to jek jsou věci ušité, vyhnete se pak zklamání.


Není Primark jako Primark.

O rok později, jsem si řekla, že je čas opět Primark navštívit. Tentokrát jsem se místo do Anglie vydala do Rakouska, což je pro nás Brňáky docela blízko (G3 Gerasdorf).
Je to blízko, ale ve srovnání s britským Primarkem je tento o dost menší a ty ceny nejsou tak nízké. Samozřejmě i zde najdete věci za nižší ceny, ale ne ve velkém množství. Sortiment je celkově menší, největší změnu jsem pocítila v kabelkách, čepicích rukavicích a kosmetice. Hlavně kosmetika se zde omezila na dva mini regálky s absencí značkových věcí.
Samozřejmě, že jsem si i v Rakousku koupila spoustu věcí a dárků pro příbuzné a nechala tam půlku výplaty.


Zajeďte si také do Primarku

Je to jednoduché a nepotřebujete mít řidičák ani plán. Stačí si koupit lístek na autobus, který Vás zaveze přímo před obchod, kde si v klidu nakoupíte, a zase si to v něm odfrčíte domů. Já jela přes agenturu, která se specializuje na zájezdy na nákupy (odkaz) a byla jsem s nimi velmi spokojená. Jeli jsme pohodlným minibusem od Janáčkova divadla, k jízdě jsme dostali tatranku a vodu dle výběru. Taková maličkost, ale jak to člověka dokáže potěšit. Také personál byl velmi milý, ochotný a krásně se o nás staral. Vážně, pokud chcete jet do Primarku, ale nemáte jak, tuhle agenturu Vám můžu vřele doporučit.


Střípky z mých nákupů:

Perličky na krk by měl mít doma každý (40 korun).
Vánoční naušnice jsem tam nemohla nechat :-) cca 84 korun

Vánoční naušnice jsem tam nemohla nechat :-)

Krásná a elegantní čelenka cca 100 korun

Sada náušnic, cca 45 korun

Náramky mi doma ještě chyběly (50 korun)

Když milujete svíčky

Určitě se podívejte po sportovních věcech, velký výběr a skvělé ceny

Kalhoty na doma (každé za cca 300 korun), papučky jsou taky z Primarku, asi za 40 korun, ale už se trhají.


Nakupujte v Primarku? Do kterého Primarku jezdíte? Jak jste spokojeni s kvalitou oblečení?

Krásný zbytek dne,


Teress

12 komentářů:

  1. Ach, Primark :D Slint. Když jsem byla poprvé, tak jsem v euforii lítala po celém obchodě a nevěděla, co si vzít (no jo, omezený rozpočet :D). Při druhém nákupu už toho bylo výrazně méně a kromě oblečení jsem se teda podívala i na kosmetiku a různé doplňky. V obou případech jsme byli ve zmiňovaném G3, kde mi to ale přišlo fajn (nedokážu si představit ještě větší ten obchod :D).

    Koupila sis pěkné věci :) Doufám, že se tam v únoru zase dostanu a už se fakt podívám i v jiných obchodech a nestrávím zase 2 a půl hodiny v Primarku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Liverpoolu měl právě několik pater, takže tam to bylo na hrozně dlouho :-)

      Vymazat
    2. Jinak tohle je samozřejmě jen část nákupů, nechtěla jsem ukazovat úplně všechno :-)

      Vymazat
  2. Nejela jsi náhodou do Primarku v SCS teďka v prosinci? Já myslela, že jsem tě tam viděla, seděla jsem přes uličku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jela jsem v prosinci myslím, že 12. Tak to je škoda, si měla něco říct, mohly jsme pokecat, vždyť tvůj blog sleduji už roky. Vidíš a to je z toho, že si na blog nedáváš žádné fotky sebe, pak Tě člověk venku nepozná :-)

      Vymazat
  3. To je záměr. :D No já si nebyla jistá a byla jsi s přítelem (manželem?), tak jsem nechtěla rušit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nás bys určitě nerušila, my jsme byli rádi, že jsme stihli ten autobus, protože jsme měli špatně nařízenej budík, tak jsme byli dobře naladění...Tak snad příště :-)
      Máš dlouhý tmavý vlasy? A mělas cop? Nebo si tě pletu s někým za tebou nebo před tebou..

      Vymazat
    2. Jo, to jsem byla já. :)

      Vymazat
  4. Ja rada chodim do primarku. :-) mam ho ve meste bydlim v Nottinghamu v Uk. Takze do nej chodim koukat kazdy tyden. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla v Primarku, přesně v tom samém nákupáku o víkendu a odjížděla jsem tak zklamaná ty jo, primark už asi nikdy více -.-" Jako ty ceny dobrý, ale Ska skoro nebyly a ani se mi tam nic pořádně nelíbilo -.-"

    Zvu tě a tvoje čtenáře na mou giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem někde teď četla, že se Primarky celkově zhoršili..

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)