pátek 22. ledna 2016

Konturovací paletka (I Heart Makeup)


Krásný pátek moji milí čtenáři. Asi před půl rokem jsem si objednávala z jednoho (nejmenovaného) e-shopu kosmetiku. Jako dárek k nákupu jsem dostala konturovací paletku od I Heart Makeup. I Heart Makeup spadá pod značku Makeup Revolution, nevím, jestli si vzpomínáte, ale s Makeup Revolution nemám dobré zkušenosti (článek zde), proto jsem do konturovací paletky nevkládala velké naděje a sama bych si ji zřejmě nekoupila. Udělala bych velkou chybu, protože je báječná.


I Heart Makeup contour paletka - I Heart Definition – Medium

(cena cca 249 korun, 11 g)


Paletka se skládá ze tří částí a samozřejmě i tří barev (viz foto), z toho dvě jsou výborně pigmentované – jedna hnědá (dá se použít jako bronzer), jedna růžovo-oranžová (na způsob tvářenky). Třetí barva je méně pigmentovaná, světloučce růžová a zřejmě má sloužit na rozjasnění.


Všechny tři části se perfektně přichytávají na štětec a poté se krásně nanášejí na pleť. Jemně práší, ale u takového produktu to vůbec není ke škodě (přece jen to nejsou oční stíny).

Výdrž je bezvadná! Jak si barvy ráno nanesu, tak je večer mám. Dokonce je i mírně odolná proti otěru, ale pokud si budete třít hodně tváře, tak ji samozřejmě sundáte. Běžné svlékání svetrů, smrkání atd. zvládne bez pohnutí.
Odolnost poznám nejvíce večer při odličování, protože mám tamponky plné barev a po odlíčení jsem bledá jako smrt J

Spotřeba je běžná, nemůžu říct, že by mi za dobu používání nic neubilo, ale také mám produktu stále dost.

Jediná chybička je obal. Nápis se seshora stírá a to paletku nenosím nikde v taškách, jen ji chytnu při otvírání a zavírání. Jednou mi spadla, a ulomil se na jedné straně pantík co drží víčko a spodek, takže teď nejde pořádně zavřít. Ale to ulomení je moje chyba, nemá mi padat. Naštěstí po pádu barvy drží pořád v obalu a nevypadávají, takže přilepené jsou zřejmě pevně.




Určitě paletku doporučuji, za mě má plný počet bodů. Je prostě skvělá!


Máte zkušenosti s kolekcí I Heart Makeup?



Přeji Vám krásný nadcházející víkend,

Teress


6 komentářů:

  1. Tú istú paletku vlastním aj ja. A ako hovoríš ten obal je katastrofálny, nápis sa mi úplne zošúchal :/ Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  2. Toho balení je škoda, každopádně já tuhle paletku kupovala kamarádce k narozeninám a ta je s ní moc spokojená :)

    Beauty Products | SALOOS

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny vypadají fajn, ale asi by mi vadilo to prášení. Z první fotky mi přijde, že práší hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky dost záleží na tom, s jakým štětcem do toho vlezeš...

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)