pátek 8. ledna 2016

Čistící a masážní stojek na obličej




Dlouho jsem pošilhávala po nějakém čistícím stojku na obličej. Důvodem proč jsem koupi tak dlouho odkládala, byla cena, dát skoro dva tisíce korun za věc o které si nejsem jistá, že ji budu používat je dost neopatrný.

Když jsem viděla levnější varianty těchto strojků (povětšinou z Číny) marnivá Terezka ve mně zajásala, najednou bylo jasné, že tento ji moje moudré já povolí. Nechci srovnávat čínské strojky s těmi drahými značkovými, ale pokud Vám postačí levnější varianta a nebudete od ní čekat bůhví co (já sama nevím, co ty drahý strojky za ty peníze dělají…), proč do toho nejít?


Strojek, který jsem si pořídila, prodávají na nejrůznějších čínských e-shopech a cena byla povětšinou stejná. Já si ho objednala z českého e-shopu poštovné zdarma (odkaz), kde je zaručená dodací lhůta třech dnů.

Na první pohled vypadá moc hezky a na ten druhý vlastně taky, je bez vad, nevšimla jsem si ničeho, co by se mi na něm nelíbilo. Mám ho v růžové barvě, ale viděla jsem i jiné varianty (například modrou a fialovou).

Do ruky sedne perfektně, je lehoučký a ovládání také pochopí každý amatér. Má dvě rychlosti, 5 výměnných nástavců, funguje na dvě tužkové baterie a je voděodolný. Voděodolnost není nikde zaručena, ale mě spadl do vany a pořád jede.




Nástavce:

2 x houba (větší a menší) – v pohodě je můžete používat každý den na odličování. Nevadí mi ani na oční víčka a řasy. Vždy na ni nanesu trochu čistícího gelu, párkrát hubku zmáčknu, aby gel napěnil, a vyčistím si obličej.

Kartáček – má velmi jemné štětinky, zjemňuje a vyhlazuje pleť. Perfektní místo peelingu. Používám ho s čistícím gelem jen jednou týdně, protože mám sušší a citlivější pleť a kartáček ji při častější používání moc neprospívá. Kartáček je na pleť moc příjemný a nejraději bych si s ním po obličeji jezdila pořád.

Masážní hlavice – skládá se z menších kuliček, které jsou otočné, takže po zapnutí Vám masírují pleť. Použila jsem na mokro, ale neviděla jsem v tom žádný efekt.

Brusná hlavice – jedná se o velmi jemný pilníček, asi se hodí na ztvrdlá místa, jako jsou lokty nebo brada (paty Vám to ale určitě neobrousí). Bohužel já žádná ztvrdlá místa nemám, takže jsem neměla kde ozkoušet.



Čistící strojek je super a moc se mi líbí. Vystačila bych si s hlavicí s kartáčkem, ale to jsem věděla, už když jsem ho objednávala. O jinou hlavici jsem neměla zájem, další jsou pro mě spíše takovým bonusem a zpestřením. Strojek většinou používám ve vaně, když se koupu, ale také jsem ho zkoušela jen tak před zrcadlem, nestříká z něj žádná voda, takže i takové použití je bezproblémové.

Jediné, co mi trošku vadí je absence časovače (jako bývá na elektrických zubních kartáčcích).



Přeji Vám všem krásný nadcházející víkend,


Teress

8 komentářů:

  1. Já si na něj brousím zuby už delší dobu a taky je mi líto těch peněz :D. Nedávno ho měli v Lidlu, tak jsem nad tím přemýšlela, ale byl rychle pryč (naštěstí) :D.
    Vidím to tak, jakmile budu mít přebytečné 300, tak objednávám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Lidlu jsem ho neviděla, kolik za něj chtěli?

      Vymazat
    2. http://img.najdislevu.cz/akce/zbozi/639694-ultrazvukovy-kartacek-na-oblicej.jpg :) (dražší, než tento, ale podle Clarisonicu ještě stále levný)

      Vymazat
    3. Ale vypadá moc dobře a myslím, že je větší. No jo ale 800...

      Vymazat
  2. Mě tyto strojky zatím moc nelákají, ale je pravdu, že jsem na něj na této stránce nejednou koukala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak právě pro takové lidi je ta levná verze :-) Jenom aby to člověk měl i když to moc používat nebude :-)

      Vymazat
  3. jen kde si ho možno objednat

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)