středa 7. října 2015

Jsme tři

V životě každého páru nastane čas, kdy všechno funguje tak dobře, že je potřeba se někam posunout. Většinou se jedná o období, kdy je kde bydlet, je práce a všechno funguje...tak nějak dobře.

Někdo v této fázi pořádá malé či velké veselky, bere si hypotéky na krásný dům s laťkovým plotem, a jak na běžícím pase rodí děti. Jednou, ať už se nám to líbí nebo ne, přijde čas, kdy všichni kolem nás mají po svatbě, zrekonstruovaný alespoň 3+1 a na facebooku fotky usměvavých miminek. Dalo by se říci, že se jedná o psychické týrání nás, co ten život máme zařízený tak...jak máme. Pokud totiž vidíte denně všechny Vaše kamarádky v bílých šatech objímající svoje děti, dostaví se k Vám pocit že jste snad něco propásli a že Vám něco uniká.

„A dost!“, řekla jsem si jednou, když jsem opět měla zaspamovanou facebookovou zeď uslintanýma a pobryndanýma miminama. Dodnes nechápu, proč takové fotky mají stovky likeů. Vždyť se to mimino ani neumylo. Ani moje fotka z plesu, před kterým jsem stála dvě hodiny u zrcadla, nemá takový úspěch.


Dnes už nejsme doma dva. Byt s námi sdílí psí holčička Fíka. O Fíce jsem měla jasnou vizi: „Bude to ten nejlepší, nejšikovnější a nejposlušnější pes na světě.“ Bohužel vypadá to, že zatím se naučila jen vyčůrat na koberec. Jde jí to vážně dobře. Nikdy se nestrefí do stejného místa. Má štěstí, já krásná a tak ji vše odpouštíme. A představte si, díky Fíce budeme mít asi novou podlahu, ale koberec, ten tam určitě nebude.


Kolik z Vás má doma pejska? Jakou máte rasu?


Mějte se moc krásně,


Teress

4 komentáře:

  1. TIe lajky nepochopiš dokým vlastné dieta mať nebudeš. Máš 26, podla mna si nič nezmeškala. Nikde nie je napísané, že deti musíš mať, každý máme život taký aký si ho zariadime.
    Nič v zlom, ale ja si napr. zase neviem predstaviť mať psa v byte... vždy sa mi to akosi priečilo, aj ked by bol neviem aký čistotny. Psika ano, ale jedine do rodinného domu, kde má volný výbeh na dvore.

    OdpovědětVymazat
  2. Fíká je krásná :) Doma u rodičů mám rotvajlera a je to zlatíčko :) Jinak s přítelem jsme se po přestěhování do bytu rozhodli, že je taky čas na nějaké posunutí a pořídili jsme se zlobivého kočičáka :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)