pondělí 1. června 2015

Léto začíná – zavinovací šaty na plavky

Vím, že nejsem jediná, kdo se po pláži nepotřebuje producírovat jen tak v plavkách. Dříve jsem si kolem pasu uvazovala šátek, ale už druhým rokem mám pocit, že zakrýt si jen spodek těla jaksi nestačí a proto jsem si pořídila zavinovací šaty, které toho zakryjí přece jen víc.



Zakoupeno: postovnezdarma.cz , přímo zde.

Doba dodání: 2 dny.

Cena: 189,- Korun 

Cena dodání: zdarma

Foto prodejce:
zdroj

Moje fotografie



Popis prodejce:
Elegantní šaty, které jsou skvělé pro ty, kteří celé léto tráví o vody. Stačí si je přehodit přes plavky a budete vypadat skvěle. Zakryjí drobné nedostatky na Vaší postavě.
Vlastnosti:
  • Materiál: šifon
  • Velikost: 70 cm x 140 cm
  • Barva: 3 barvy

Moje dojmy:
Šaty se mi líbily hned na první dojem, jen jsem nevěděla jak si je obléct. Naštěstí přišel zachránce v podobě mého muže, který je na mě hned namotal. (No jo doby, kdy mě chtěl jen svlíkat, jsou už dávno pryč.) V jeho podání to začalo vypadat hned jednoduše. Když i já méně nadaná jsem je na sebe bez problému dostala, vím, že to zvládne opravdu každý. Šatky jsou lehké, z příjemného materiálu, a sednou zřejmě každé postavě. Opravdu vypadají na těle pěkně. Velikost je určitě přijatelná pro S-L, větší už bych nedoporučovala.
Barevně odpovídají obrázku. Jsou trošku průhledné.


Shrnutí:
Jsem spokojená, určitě Vám nákup doporučuji a já už se s nimi vidím procházet po pláži (škoda jen, že si budu muset ještě počkatL).

Jak jste na tom Vy? Dáváte si něco přes plavky anebo se cítíte dobře odhalení?


Teress

1 komentář:

  1. Přes plavky též nosím šaty. Tyhle vypadají suprově, jen bych také nevěděla, jak si je obléci. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)