pondělí 13. dubna 2015

Život s mužem: Asi nemá rád Ashtona Kutchera

Život s chlapem je stejně úžasný. I po těch letech, co jsme spolu, mě dokáže dostat do mírných rozpaků. Samozřejmě jako vždy to začalo po pár vínech. Ten alkohol je stejně s**** a ne že ne. Já  jak se napiji řeknu i to co nevím. Hlavně to, co by bylo lepší raději tajit.

Měla jsem potřebu sdělit mému drahému muži sen, co se mi nedávno zdál. Byl o Ashtonu Kutcherovi a měl „mírný“ erotický náboj. (Samozřejmě bych Vám ráda napsala, co se v mém snu odehrávalo, ale není tomu tak dlouho, co na mě na Bloggeru poblikávala hláška: „Zákaz přímé sexuální tématiky“ Ovšem mojí mužné polovičce jsem ho i díky vypitým skleničkám vylíčila více než barvitě.) O Ashtnu se mi nezdá každý den, vlastně tomu tak bylo poprvé a domnívám se, že to byl následek každodenního dívání na Dva a půl chlapa. Když jsem se posledně dívali na novou řadu Dextera, kterou jsme shlédli za víkend, tak mi to ve snách taky pěkně roztáčel (a to je většinu seriálu ponořený do rozřezávání lidských těl). A vůbec, abych byla upřímná, určitě Vám nechci tvrdit, že se mi ty sny (nahých, silných a sexy chlapů) nelíbí. 

Od té doby je ale můj muž na Ashtna nějaký zatížený a všímá si věcí, které já vůbec neregistruji. Jednou jsme si tak po večeři dávali tvarohový koláč a přitom se dívali na televizi. Zrovna běžela reklama na Orbitky, kde se Ashton hádá s pizzou. (Určitě víte, o čem mluvím.) Ta reklama je opravdu úděsná. Nelíbí se mi a nepřijde mi ani vtipná (ta co v ní Kutcher plete obleček v podobě chobotnice je lepší).
„Dávej pozor, ať se neudusíš,“ promluví muž vedle mě „panebože, i dýchat přestalas.“
Vracím se nohama na zem a víte, co? Na vidličce mám nabraný kus koláče, nehybně v půli cesty k ústům. S pohledem upřeným na televizi jsem úplně mimo. Samozřejmě, že jsem určitě přemýšlela nad něčím velmi důležitým. Ale můj muž Ashtna asi nemá moc rád. Víte proč?

Líbí se Vám nějaký herec, před kterým by Vám sami spadly kalhotky až ke kotníkům? Myslíte, že řeči o tom, který herec (zpěvák…) je fakt děsně sexy by se v partnerství vést neměli? Žárlili byste na nějakou dejme tomu topmodelku, kdyby se líbila Vašemu muži?
Mějte se krásně,

Teress

3 komentáře:

  1. No, mě se spíš líbí členové hudebních kapel :D Ale ta reklama s Ashtonem mi naopak nevadí - je celkem vtipná :) Jinak on je fajn herec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je :-D Já věřím, že se reklama líbí asi spoustě lidem, jinak by ji nedávali :) A máš nějakého určitého člena?

      Vymazat
  2. To já bych teda určitě nežárlila. Jsou to podle mě takové fantazie, které si člověk vyplnit reálně necche, kouzlo je v tom, že jsou vymyšlené. My jsme spolu s manželem přes 7 let a jsme celkem otevření, protože si věříme. Když se podívám na fotky, co nám udělal náš svatební fotograf je to jako dnes - jak ten čas letí :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)