úterý 11. března 2014

Aqua Marina – čistítko na pleť od Lush


Krásný den moji milí čtenáři, po dlouhé době Vám přináším kosmetický post. Dnes tu mám jedno čistítko na pleť od Lushe. Mělo být ruční výroby a lepšího složení (v tom já se nevyznám, ale složení máte vyfocené, takže když tak můžete posouditJ) a vyrobena byla v Chorvatsku, což pro mě bylo překvapením. Dokonce takové,  že jsem se podívala na všechny Lushí výrobky, co doma mám (balistiky, pěny..) a zjistila jsem, že vše bylo vyrobené v Chorvatsku. Nevím, proč se tomu tolik divím, ale čekala jsem spíše Británii nebo tak něco… Ale zřejmě v Chorvatsku to jde taky. Nemám nic proti Chorvatským výrobkům, v létě jsem si tam koupila několik levandulových mýdýlek (také ruční výroby) a musím říci, že to byly jedny z nejlepších mýdel, co jsem kdy měla (takže jestli pojedete v létě do Chorvatska, tak si když tak taky kupte, opravdu jsou skvělý).



Hlavní složkou je glycerín, který v Lushi vyrábí z rostlinného oleje a co si budeme povídat, glycerín není nic špatného a vyskytuje se ve většině výrobků (alespoň u mě doma J), změkčuje a vyživuje pokožku.

Čistítko už mám po druhé, jednou jsem ho měla v létě a jednou v zimě, takže si myslím, že už na něj mám kompletně utvořený názor. V létě jsem z přípravku byla docela nadšená, hlavně je výborný na spálenou a přecitlivělou pleť, protože je opravdu jemný. Trošku mi připadalo, jako bych si pleť myla mlékem. V zimě už to bylo trošku horší, jelikož jsem spálenou pleť neměla, takže jsem nic tak jemného nepotřebovala. A vzhledem k tomu, že mám přes zimu dost suchou pleť, vadilo mi, že přípravek je tak jemný, že po použití, mám na pleti stejné suché šupinky jako před tím. Marina trošku zatahuje póry, ale není to nic velkého.



Čistítko jsem se naučila používat zároveň s houbičkou od Misshy a byla jsem velmi překvapená změnou. Po použití byly póry krásně zatažené, černých teček o poznání méně a pleť byla trošku projasněná. Ale mám dojem, že lví podíl na tom má opravdu přímo houbička.


+
-
Příjemná vůně
Skladování (nejlépe v ledničce)
Jemný přípravek
Těžší manipulace při požívání
Nedráždí
Krátká doba spotřeby (3 měsíce)
Nevysušuje
Nevidím dlouhodobější účinky
Ruční výroba

Vhodné pro každodenní použití




Závěrem musím říci, že Aqua Marinu si už asi nepořídím, maximálně na léto, do zimy se nehodí, to si raději koupím brusinkovou štolu, o které jsem už psala tady klik. Hubku od Misshy si zřejmě koupím hned jak se mi tato zničí. No Aqua Marině dávám 2 hvězdičky ze tří, jelikož jsem s ní v létě spokojená opravdu byla, ale kdybych se měla rozhodovat podle posledních (zimních) měsíců, dala bych určitě o hvězdičku míň.
Máte s Aqua Marinou nějaké zkušenosti? Nebo s nějakým jiným čistítkem od Lushe? A čím si vůbec čistíte pleť vy?

Mějte se krásně

Teress

2 komentáře:

  1. me cistidla na plet od lushe nevyhovuji :( mela jsem toto a pak cosi s brusinkama a oboji mi nesedelo.... houbicka od misshy je ale paradni <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těma brusinkama to byla určitě brusinková štola, ta se mi hodně líbila, ale jiné jsem neměla, takže nevím...

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)