pondělí 13. ledna 2014

Moje oblíbené blogy za rok 2013


 Vítám Vás moji milý čtenáři. Při rekapitulaci roku 2013, jsem se mimo kosmetiky (tady) rozhodla uveřejnit blogy, které jsem četla celý rok. Většina jich je sice tak známá, že je určitě všichni znáte, ale i tak si myslím, že to pro některé z Vás bude velký přínos. Zároveň bych touto cestou chtěla těmto krásným blogům poděkovat a říct jim, že jsem moc ráda, že jsou. Kolikrát mi všechny vykouzlily úsměv na rtech a pomohly mi překonat nejeden zamračený den.



Jestli tento blog neznáte určitě se na něj běžte mrknout. Stojí za to! Články jsou vtipné a většinou velmi trefné. Chápu, že ne všem se tyto „hateovací“ články líbit nemusí, ale stačí to občas brát trošku s nadhledem.




Kdo by neznal Lucku? To bych se asi divila, ale což já se divím docela ráda. Lucčin blog je druhý blog vůbec, co jsem začala číst. A že jsem si početla. Vzala jsem ho pěkně od začátku. Jestli jste to neudělali, tak neváhejte. I Lucčiny první články byly vtipné a zajímavé. Lucka vyhrála soutěž „Blogerka roku“ a víte co? I když jsem nehlasovala a celkově tuto soutěž spíše bojkotovala, Lucce jsem vítězství stejně přála.




K Moořině blogu jsem přišla jako slepej k houslím. Myslím, že někde zanechala komentář, přes který jsem se na její blog dostala a už jsem se tam vracela. Moora je osobitá a její články jsou úplně jiné, než na většině blogů. Ničeho se nebojí, všechno řekne na rovinu a rozhodně si nenechá nic líbit. Povětšinou píše o kosmetice, což já sice povětšinou vynechávám (nemám moc ráda, kosmetické posty), ale musím uznat, že i tu kosmetiku mi zvládne podat ve verzi, kterou si ráda přečtu.




Není se čemu divit, že se v mém seznamu objevují food blogy, kdo občas zavítá na můj blog, musí vědět, že jídlo mám velmi ráda. Samozřejmě si ráda nějaké jídlo uvařím a inspirace není nikdy dost. Na Výpečkách najdete spoustu neotřelých receptů a všechny, co jsem doma zkoušela dopadly na výbornou.




Kdybych psala o „nejmilejší bloggerce pro rok 2013“ stala by se jí určitě Vivi. Její blog je prolezlý skrz na skrz pozitivní energií a nejde, prostě to nejde, abyste ji i celý blog neměli rádi.




Tento blog byl mojí vstupní bránou do světa blogů. Je sice kosmetický, ale tenkrát jsem ještě nevěděla, co mě bude bavit číst. S touhou Rendy odpovídat na její postřehy z kosmetického světa, jsem si založila účet na bloggeru a vstoupila do „virtuálního“ světa, který mi zaplnil to prázdné místečko, které jsem v sobě ještě měla. Rendy moc ti děkuji.




Kimin blog, mě stále motivuje a inspiruje, jak k vaření nových jídel, tak ke cvičení a celkově k tomu, abych se neustále zlepšovala a vyvíjela. Je to jeden z těch blogů, který jsem si přečetla pěkně od začátku (škoda jen, že těch článků je tam tak málo, že jsem to měla moc rychle). Kim sice v poslední době přispívá zřídkakdy, ale každý článek stojí za to!


Samozřejmě jsem v průběhu tohoto roku začala číst i jiné blogy. Většinou se jedná o nově vznikající, ale se slibnou budoucností. Určitě o nich udělám zvláštní článek, a jestli ne, tak se určitě objeví v dalším sumáři mých oblíbených blogů.

Jaký máte oblíbený blog vy? A jaký máte názor na výše zmíněné blogy?

Mějte se moc a moc krásně

Teress

10 komentářů:

  1. Všechny sleduju super blogy :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Teressko, tak tímhle článek jsi mě moooc potěšila. Mám velkou radost, že mezi tvé favority patří i Vintage blog ;-). Já chodím hlavně na zahraniční blogy, třeba mám moc ráda Katie:
    http://www.skunkboyblog.com/
    Měj se krásně. Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Teress, děkuju moc, jsi prostě zlatá:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, děkuju za zařazení, to je milý:))

    OdpovědětVymazat
  5. vacsinu z nich poznam a suhlasim su super!

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Holky není vůbec za co, jste super!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tady v tomto článku jsem přišla na několik nových blogů které se mi moc zalíbily, děkuji ti za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  8. Z týchto blogov sledujem Život podle Lucie a Vintage Blog.
    Lucka je naozaj veľmi vtipná. Človek môže mať na náladu pod psa, prečíta si nejaký jej článok a hneď je deň krajší :D Okrem toho, že vie situácie zo života veľmi vtipne podať, tak sa jej veľmi často stávajú také príhody, že normálnemu človeku to príde až nereálne, ale nenormálny (ako ja) vie, že keď sa darí, tak sa darí.
    Vivi je Vivi. Tá ma inšpiruje, či už v článkoch alebo obrázkami. Jej blog je príjemný a oddychový. Čajík, niečo pod zub a začítať sa :)
    Ostatné poznám, ale moc nesledujem. Pekne napísaný článok :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)