čtvrtek 12. prosince 2013

Jak balíte dárky Vy?

Krásný den Vám všem. Vánoce už jsou za dveřmi a já nemám nic hotového. Pořád jsem nemocná, už třetí týden, ale tentokrát nastala změna a mám antibiotika. I když bych ráda obcházela vánoční trhy, jediné co můžu dělat je ležet v posteli. Ale tím se nehodlám zaskočit, vánoční atmosféru si přece můžu udělat i z lůžka J. Koukám se na Vánoční filmy a u toho balím dárky.



Na balení dárků je pěkné to, že zužitkujete všechno papírnické náčiní co, jste si přes rok nakoupili (alespoň jáJ), takže se nebojte využít opravdu všechno. Nápadům se meze nekladou.



Když dávali v televizi Santa má bráchu, tak jsem dělala jmenovky. Vzala jsem na ně vánoční děrovačky, co jsem si koupila v Tchibu a také barevné, třpytivé, lepící pásky (z obyčejného papírnictví).
Na internetu jsem si našla návod na krásnou mašličku, která je opravdu jednoduchá a rychlá. Kdybyste si ji chtěli vyzkoušet, dám Vám tu sem i návod jak na ni.


zdroj



Ještě jednoduší než mašlička je větrník. Jednoduše z papíru uděláte harmoniku, kterou v půlce přehnete a konce slepíte k sobě.


Samozřejmě jsem s balením dárků ještě neskončila, takže pokud máte nějaký typ na to jak balit dárky, tak napište dolů do komentářů.

A co Vy, balíte už dárky?  A jak se připravujete na Vánoce?

Mějte se krásně


Teress

3 komentáře:

  1. Jéj, pekné pekné ♥ Ja darčeky balím strašne rada a strašne rada ich dávam aj pod stromček :3 Menovky si robím každý rok vlastnoručne, pretože mám rada takéto vecičky :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je krásny, škoda, že jsem si toho nevšimla před vánocema :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)