úterý 29. října 2013

Kde získat vzorky zdarma


Krásné dopoledne přeji Vám všem. Dnes se podíváme na vzorečky, které můžete získat zdarma. A proč bychom to měli dělat? Odpověď je velmi jednoduchá. Přece nebudeme vyhazovat peníze za něco, co nám nebude vyhovovat a naopak. Produkt, který by nás kupovat nenapadlo, může být pro nás velmi prospěšný.



Lékárna

Tato možnost, získání vzorečku je velmi známá a přitom tak málo používaná. Byla jsem ve dvou lékárnách v Brně a nikde lékárníci neměli problém mi vzoreček dát. Nikdo se na mě nedíval špatně a naopak mi vysvětlovali použití a vše okolo vybraného produktu. V každé lékárně jsem ale věděla co chci vyzkoušet. Jednou to byla kosmetika La Roche Posay a podruhé BB krémy. Myslím, že není vhodné přijít do lékárny a říct : „Dejte mi nějaký vzorek zdarma.“  To už by se na Vás asi skrz prsty dívali (a já se jim nedivím).

Například ty BB krémy se mi vyplatily, protože už delší dobu si chci nějaký, co by mi sedl, koupit. Teď už vím, že ani jeden z těch na které mi dali vzorky, bych si nekoupila. Ne, že by byly všechny úplně špatné. Doliva na léto byla úplně super, nádherně voněla, ale teď v zimě už by na mě byla hodně tmavá. Ale ty ostatní dva byly strašné! A nejhorší z nich bylo asi bébéčko od Vichy.



DM drogerie

I když možnost získání vzorků tu je, musím říct, že za posledních asi deset návštěv této drogerie jsem na vzorek narazila asi třikrát. Nevím, čím to je (asi si je prodavačky berou pro sebe a nebo  to vybere první člověk, který k nim přijde).  Vzorky bývají u regálu s danou kosmetikou, ke které se vztahují, a u nich je napsáno: VEZMĚTE SI.



http://www.biobeauty.sk

Po registraci na tomto webu, Vám budou zdarma zaslány dva vzorky (alespoň mě došly dva) kosmetiky Mineral beauty systém, bez nutnosti nákupu. Vzorky mi došly asi do dvou týdnů.


http://www.periodanenitabu.cz

Tato stránka se mi líbí hodně, nemusíte se registrovat, teoreticky po Vás nikdo nic nechce. Na stránkách si vyberete, jestli chcete zaslat tampony nebo vložky (nebo obojí), vyplníte adresu a do týdne můžete čekat vzorky od značky Ria ve vaší schránce.



To je pro dnešek vše přátelé, doufám, že Vám byl dnešní článek v něčem užitečný a kdyby jste měli typy na to, kde ještě získat vzorečky, neváhejte a pište do komentářů.


Mějte se moc krásně

Teress



13 komentářů:

  1. Vzorky v drogerii dm jsem v životě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dnes mi přišel poštou vzorek na make-up Stay Mate
      http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

      Vymazat
    2. ja jsem taky nikdy na vzorek v dm nevidela,skoda

      Vymazat
  2. Anebo napište mně, já jich mám za vagon a nevím, co s nimi :-))

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj bylo by možné získat nějaký ten vzorek? Děkuji Zuzka z.plochova@seznam.cz

      Vymazat
    2. Ahoj bylo by možmé mi poslat pár vzorků.Mooooc děkuji. zavodska.macinka@seznam.cz

      Vymazat
  3. Ale opravdu tam jsou... A nebo napište Belle :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Juu, vzorecky ja miluju! Jednou jsem dostala celou obalku vzorecku v Yves rocher, tusim u registrace. Z Dm casto chodi vzorecky postou a vzorecky lze ziskat i v parfumeriich ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v DM kartu a nikdy mi žádný vzoreček nepřišel :-/

      Vymazat
  5. zdravim. Měla bych zájem o nějaký ty vzorky. už jsem prolezla dost stránek a moc mi toho nepřišlo. kdybyste někdo o něčem věděli dejte mi vědět prosím na Email nebo kdyby měl někdo nějaký navíc budu ráda. Zuzka z.plochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den.
    Prosím, pošleme vzorky zdarma děkuji.
    Anna Knapková, anulaknapkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)