úterý 30. dubna 2013

Rekapitulace kosmetiky - duben 2013


Vím, že tyhle články už jsou dost obehrané, ale asi bych si připadala dost blbě kdybych si kosmetiku nezrekapitulovala a nevěděla bych, jak na tom tenhle měsíc jsem.



Spotřebováno duben 2013
1.       NIP+FAB mango smoothie – tělové máslo – Článek o máslech od Nip+Fab najdete zde.

2.       Tělové máslo – Reniu – Máslo zná většina z Vás z nějakého boxu krásy, už si nepamatuji z kterého. Já měla vůni Plumérie a i když nevím jak nějaká plumérie vypadá, tak kdyby voněla tak, jak tohle máslo tak vyletí z okna. Opravdu vůně byla strašně moc aromatická a voněla a voněla a voněla…. několik hodin… Mě nevadí, když mi dlouho voní kůže po nějakém krému naopak jsem za to ráda. Ale z této vůně mě akorát bolela hlava. Jinak na zimu super věc, hodně a na dlouho promastí, takže já bych si ho na zimu klidně pořídila, ale určitě v jiné vůni. Naštěstí už máme jaro, takže zimní mazadla teď opravdu řešit nemusím.


3.       Mandlový pleťový krém – Weleda – Krém je vhodný pro citlivou pokožku, to znamená, že přesně pro tu mou. A krém jsem si opravdu zamilovala. Hlavně ta příjemná vůně. Na příští rok, až začne být sychravo, si ho určitě pořídím ve velkém balení. I když si pár z vás stěžovalo, že krém je příliš mastný, mě ani nepřišlo, naopak bych brala i trošku mastnější, protože by to suché a citlivé pokožce opravdu neuškodilo. 30ml krému Vás vyjde na 335,- korun, ale věřte, že to až tak moc drahé není, krém je v BIO kvalitě, ale hlavně já měla jen 5 ml a vydržel mi opravdu hodně dlouho. Takže 30ml bych měla určitě na celou zimu.

4.       Krém na ruce – Kamil - Klasické drogerkové zboží, stojí pár korun, šupnete ho do kabelky a když budete cítit, že máte suché ruce, použijete ho. Vaše ruce krásně ovoní a promastí. Klidně si ho znovu pořídím, protože dělá přesně to, co od krému na ruce očekávám.

5.       Parafínový krém na ruce a chodidla s olivovým olejem – Avon – Používala jsem ho jen na chodidla a byla jsem s ním vcelku spokojená. Moje chodidla však nejsou nijak vysušená ani popraskaná, používala jsem ho spíš, když jsem měla pocit těžkých nohou. Těžko říct, jestli by pomáhal na to co má…

6.       Vyživující šampón pro polodlouhé a dlouhé vlasy – Avon – Víte co mě na šampónech z této řady štve? Vůně! Nejdřív mi nevadila, ale když několik let prodáváte šampóny, které pořád stejně voní, musíte přece čekat to, že lidi to jednoho dne přestane bavit. Mě to přestalo bavit už dávno, proto tyhle šampóny nevyhledávám a zřejmě ani nebudu.

7.       Kondicionér pro vlasy se sklonem k třepení – Gliss Kur – Miluji celou žlutou řadu od Gliss Kuru, nejlepší kondicionér, který jsem kdy měla. Nečekám od něj, že mi zacelí konečky, tak jak slibuje a proto si tak skvěle rozumíme. Koupíte v jakékoliv drogerii za cenu kolem stovky.
8.       Tělový peeling s olivovým olejem a květem pomerančovníku – Avon – Výrobce slibuje, že peeling zanechá pokožku svěží a povzbuzenou. Já jsem na sobě nezaznamenala ani jedno. Jediné co jsem zaznamenala, byla ta nádherná vůně, ale kvůli tomu si peeling nekupujeme, že? Prostě a jasně na tělový peeling to má moc jemné zrníčka, tak jak jsem zvyklá u pleťového.

9.       Extra jemné mýdlo pomeranč/skořice – L´Occitane – Jak já jsem se do této značky zamilovala. Mýdlo je super, krásně voní, suprově mydlí a je prostě senzační!!! 100 g stojí 95,- korun a ano, koupím si ho znovu!

10.   Přírodní koupelová sůl s vůní levandule – MaturaČlánek najdete zde.

11.   Pěna do koupele Vanilla – Pěna je z vánoční sady a i když si výrobce na obal napsal, že výrobek není testován na zvířatech, vůbec si tím nepomohl, měla jsem pocit, že testerem této kosmetiky jsem já. V první chvíli jsem ji chtěla vyhodit, ale nakonec jsem ji přece jen spotřebovala. Příště si ale už žádné levné vánoční sady nekoupím!!! Takový sliz, co ta pěna byla, byl fakt nechutný.

12.   Měsíčková kojenecká koupel – Weleda – Článek už chystám, prozatím Vám jenom napíšu, že ANO. Pokud na něj někde narazíte a budou ho mít za pěknou cenu tak neváhejte a kupujte:)

13.   Deo krystal – Purityvision – Já se o tomto výstřelku nechci moc rozepisovat. Kdo jste ho měli v SenzaBoxu tak ho znáte a kdo ne tak ho raději ani nepoznávejte. Je to věc prakticky k ničemu. Párkrát jsem ho použila a měla jsem pocit, že se potím víc než normálně. Házím ho do koše. Stejně mi jen zavazel na zrcadle.

14.   Bělící sérum pro nehtové lůžko – Nail care- Koupeno v Rossmanu a je to moje asi třetí balení. Pokud Vám žloutnou nehty, kupte si ho a nebudete se stačit divit:) Cenu si nepamatuji, ale nic drahého to nebylo:)

15.   Rtěnka Extra Plum  – Avon – S jejím použitím by měli rty vypadat plnější, s tím rozhodně souhlasím. Rtěnka byla příjemná a moc ráda jsem ji používala. Každý rok vypotřebuji jednu rtěnku, jeden lesk a jeden balzám. Takže tu rtěnku už mám za sebou a o jiné tu dlouho neuslyšíte:) Stojí v akci kolem 120, korun.

16.   Toaletka Attractive Girl – Mell Merio – Byla dárečkem od mé mamky a měla jsem ji moc ráda. Zřejmě si ji koupím i sama. Vůni mi připomíná letní limitky od Escady, které zbožňuji.

V dubnu jsem měla pěknou spotřebu 16 produktů, to je hezké číslo. A kolik jsem si pořídila nových věcí? Jenom 10. No jenom, stejně je to dost:). Na to, že jsem si nechtěla nic nového pořizovat. Ale na svou obranu musím říct, že 3 věci z toho jsem dostala :-D



Suma sumárum
16 spotřebovaných
10 nových
Tj, -6 a z minulého měsíce mám +11 věcí. Když to dám dohromady, vychází mi, že mi pořád přebývá 5 věcí. Což je krásné číslo!! Možná si objednám nějaký box krásy, ale vidím to tak, že si dám ještě tento měsíc pauzu.
Teress

2 komentáře:

  1. Kvalitní, jak se toto dá vykoumat? :-) Časem bych rád zmáknul něco
    podobného.

    Also visit my weblog; nejlepší karibský rum

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo.. brácha na to píše seminárku, tohle bude hledat.


    Here is my homepage; inspirace na vánoční dárky - toprumy.cz -

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)