pondělí 25. března 2013

SenzaBox – březen 2013


Ať ptáčci lítají...


Jo, lítají, to se hezky řekne, ale já se kouknu z okna a vidím sníh. Jaro nikde, ještě jsem v depresi ze školy. Když se to všechno nasčítá je z toho fakt blbej den. A vzhledem k tomu, že jsem včera večer přijela z hor, dostal se ke mně SB až dneska. Což mi v tomhle pochmurném dni a mé prapodivné náladě udělalo radost.


Boxík, velikosti asi tak jako minule, což mě osobně nevadí ale na rozdíl od minulka má tentokrát krabička krásnej look. Barva je taková fialková (dorůžova), a vevnitř jsou natištění ptáčci, fakt krásný! A nějaké nové logo na víčku, místo staré známé stužky. Jestli si SBéčko, chce tady to logo nechat napořád, tak to palec nahoru!

Tak a copak obsah?


Šampón na barvené vlasy – GoldWell – 50 ml (250 ml = 282,-Kč)
Já osobně jsem za šampon moc ráda, jelikož vše co se už v boxech na vlasy objevilo, mě jaksi minulo. Takže moje vlasová premiéra. Tuhle značku vůbec neznám, takže se těším na ozkoušení. A mimochodem, moc krásně voní!

Voděodolná tužka na oči – MUFE - 1/3 (plná velikost 400,-Kč)
I když tužek na oči už mám několik, s žádnou nejsem spokojená. Takže snad tahle mi už bude sedět. Vzhledem k tomu, že je voděodolná tak by snad mohla.

Tělové mléko rakytník – Weleda – 20 ml (200 ml – 341,-Kč)
V posledním boxu bylo tělové máslo, takže v březnovém boxu mohli mazadla vynechat. Každopádně tu jedno vzorkové balení je. Zprvu mě mrzelo, že nemám citrusovou verzi, ale to bylo jen do chvíle, než jsem vyzkoušela tuto. Rakytník voní fakt krásně a dokonce i ty citrusy v tom cítím. Moc si nedokážu představit, jak citrus může být citrusovější ale to je jedno. Už jsem ho zkoušela a mám z něj dobrý pocit, nejen, že mi hezky voní, taky pokožku po něm mám krásně jemnou.

Balzám na rty Ba Na Na Na Na Na – Anatomicals – 15 ml (139,-Kč)
I když má super jméno, krásnej obal a hezky voní po banánech, mě je jaksi k ničemu. Jako dárek pro předplatitelku mi SB darovalo jeden balzám na rty a s tímhle už jich mám doma pěknou sbírku, dokonce už jsem je začala rozdávat. Ale nekupuju si boxy, abych výrobky z nich rozdávala, že jo?!

Čistící micerální voda – Dermacol – 200 ml (129,- Kč)
Kupodivu ještě na Dermacol averzi nemám, a micerálka mi přijde vhod. Další věc co jsem ještě nezkoušela. Teď zrovna používám micerálku od Biodermy a nejsem z ní tak nadšená jako většina holek, takže tohle pro mě může být klidně její alternativa.

Pleťová maska – Anatomicals – 15 ml (30,- Kč)
Masky používám stále a neustále. Tahle má dokonce čistit i černé tečky, tak to jsem na to zvědavá. Sice je na jedno použití ale myslím, že mi vystačí na dvě.



Takže krabička tentokrát měla hodnotu cca 563,- Kč. To celkem jde za 300, ne? Jestli je to někomu málo tak v krabičce bylo ještě spoustu bonusů:
1.       3x vzorečky od Dermacolu
2.       1x vzoreček od Nutriganics (ale u tohohle vzorečku to vypadá, že vevnitř zase skoro nic nebude)
3.       Poukaz v hodnotě 200,- Kč do Body (wellness studio, fitness studio) v Brně (Konečně! Konečně mi někdo šoupl do krabičky něco, co nemusím házet rovnou do koše, protože by to bylo někam do Prahy)
4.       SB zrcátko (hezounké)
5.       1 ks kávy od Starbucks (proč ne, já sice kafe každej den nepiju, ale občas si dám a víte co? Jdu si ho udělat hned teď.)

A pokud k ceně přidám jen ten kupón do Body tak to máme 863,- Kč a to už je slušná částka, za tři stovky.

Mě osobně se box hodně líbil. Daleko víc jak ten minulý. Z tohohle boxu využiju úplně všechno. Jen ten balzám je teda přestřel, ale zase lidi co používají hodně balzámy ho určitě využijí. Každopádně když jsem viděla tenhle měsíc u sestry LB, tak musím říct, že jsem ráda, že tenhle měsíc mám SenzaBox.

No a tímto mi končí předplatné SB. Takže co závěrem? Vcelku jsem byla s boxíkama spokojená, opravdu se mi ze čtyř boxů nelíbil jen jeden. To byl ten Vánoční. Kdybych ho neměla tak se nic nestane. Od té doby se ale box začal postupně stavět na nohy. Takže i když jsem si tenkrát řekla, že jakmile mi předplatné skončí, skončím s ním i já, teď nevím, jestli se k němu zase nevrátím. Je pravda, že s poledními třemi boxy jsem neměla problémy. Ale už té kosmetiky mám tolik, že si dám možná příští měsíc pauzu a nekoupím si žádný box. No a navíc, za dobu co mám box předplacený ho zdražili na 319,-Kč, takže kdybych se měla rozhodovat podle ceny, tak SB bude na posledním místě.

Dodatek: Už jste zaslechli o SenzaBox for man? Ještě to není žádná ověřená informace, jen jsem to zahlédla na FB, takže to mohl vypustit kdo chtěl. Ale já už dlouho na něco takového čekám. Takže jsem zvědavá, jak to všechno dopadne…

A co vy? Budete si kupovat příští měsíc nějaký box?
Teress

4 komentáře:

  1. Já jsem si objednala předplatné SenzaBoxu na 6 měsíců, tak uvidíme... :) Jsem s ním docela spokojená... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem právě taky docela byla, ale asi by to chtělo nějakou změnu...

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Teress, jak můžeš mít DOSTATEK balzámů na rty:-D? A ještě když tak super voní a vypadaj:-)? Já bych rozdala cokoli, ale balzámy, lesky a rtěnky NIKDY:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já používám pořád rtěnky a lesky, takže si nemám ani moc kdy dávat na pusu balzámy:)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)