úterý 20. prosince 2016

Velká Vánoční soutěž

Tip na vánoční dárek.

A je to tu, zbývají už jen čtyři dny do Vánoc. Jupíí!! Těším se, ale ani ne tak na Ježíška, jako na to volno. Všichni to známe, před Vánoci, není čas prakticky na nic. Uklízíme, zdobíme, pečeme, pracujeme, sháníme dárky a pak přijdou… Vánoce. Ale než budou opět tady, dáme si další soutěž z edice vánočních soutěží.

Velká Vánoční soutěž znamená, že až do nového roku na blogu poběží jedna soutěž za druhou a Vy tak můžete vyhrát hned několik cen. Zároveň Vám při každé soutěži dám tip na vánoční dárek.


Dnešní tip na dárek:

Poslední roky jsou u nás doma oblíbené poukázky ať už na jídlo, masáže, různé zážitky, nebo i lístky do divadel. Tyhle dárky mají velkou výhodu v tom, že je seženete na poslední chvíli. Na internetu je zakoupíte do pár minut a stačí je jen vytisknout.

Alternativou k těmto poukázkám může být také poukaz na něco, co může obdarovávanému dělat radost po celý rok. Jednou jsem dostala předplatné kreativního časopisu a každý měsíc, co mi dojde do schránky, mě mile překvapí. Pokud, ale chcete obdarovat někoho, kdo nečte, můžete mu předplatit nějaký box s překvapením. Na našem trhu jich je celá řada a můžete vybírat například boxy s kosmetickým obsahem, s vínem, s kávou nebo s ponožkami. Pokud nevíte jaký box vybrat, zkuste se podívat na Brandnooz box (článek tady), ten se mi ze všech boxů zdá nejneutrálnější.

Náhled do posledního Brandnooz boxu:



Pravidla Velké Vánoční soutěže:

Do soutěže se muže zapojit každý, kdo nechá v komentáři kontakt v podobě emailové adresy. Soutěž je určena především pro aktivní čtenáře blogu. Výběr vítěze bude spočívat v tom, že vylosuji několik soutěžících (počet záleží na počtu účastníků) a z nich dám výhru tomu, kdo byl v době konání soutěže na blogu nejaktivnější.

K aktivitě Vám přičtu také plusové body za sdílení soutěže na jakékoliv sociální síti, stačí k Vašemu kontaktu v komentáři připsat slovo „sdílím“.

Stále se můžete hlásit do posledního kola soutěže, které naleznete zde. (odkaz)


Dnes hrajeme o:

Hydratační krém na obličej - Bioderma Hydrabio Riche
Bioderma Hydrabio Riche - patentovaný biologický komplex Aquagenium stimuluje schopnost kožních buněk v hlubších vrstvách vytvářet a na svém povrchu udržet vlhkost, která je nezbytná pro rovnovážný stav pokožky.



Přeji Vám všem hodně štěstí a nezapomeňte se přihlásit i do dalších soutěží, 

Ukončeno, vyhrává ervulenka:
Gratuluji k výhře!!!


Teress


8 komentářů:

  1. Brandnooz box je skvělý tip já koupila brandnooz box pro muže tátovi k vánocům :)
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, nakonec to vejde i dobře finančně, já letos koupila - jmenuje se to menboxeo a je to v dřevěné krabici, že si to člověk musí páčidlem otevřít, ale došla mi taková malá krabička a když si vezmu, že to stálo skoro 2000, tak zlatý Brandnoozbox.

      Vymazat
  2. Box me stale laka vyzkouset. Vzdy v nem jsou dobré veci.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se stalo, že mi došel nějaký, co mi neseděl, ale například ten poslední, co je na fotce, je obsahově úplně super.

      Vymazat
  3. Boxík mě vůbec neláká,vše dostanu běžně v obchodě,tak bych si koupila jen to co potřebuji.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už tak chodí, že si člověk nekupuje jen to, co potřebuje :-)

      Vymazat
  4. box ma láka ale neviem či by som si ho kupila :)
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)