čtvrtek 13. října 2016

Tak už se kradou i účty na Instagramu




Tak jak mívám ráno ve zvyku ještě ani neotevřu oči a už zapínám Instagram. On mě totiž baví. Koukám lidem do života (prostě drbna) a samozřejmě na něj občas nahraji také nějakou svoji (díky všem možným filtrům) docela nereálnou fotku. Pak sleduji, jak u ní stoupají „lajky“.

Instagram mi dokonce přináší velkou míru uspokojení, hlavně když sleduji, jak mi stoupá počet „následovatelů“. Večer jsem jich tam měla přes patnáct set. Ani nevíte, jaké mi to působilo štěstí. Pochopte, na ostatních sociálních sítích jsem „absolutní nula“ a kdyby to bylo možný určitě bych někde šla i do mínusu.

Všechno se ale změnilo v to ráno, když jsem zase nadšeně šáhla po telefonu.

Otevřu Instagram, ale to je tak celé na co se zmůžu. Na displeji na mě zabliká věta, „přihlášení se nezdařilo“. Poté co se několikrát pokusím přihlásit s tím, že heslo není platné a zjistím, že mi někdo ukradl Instagram.

Než jsem rozlepila obě oči a uvědomila si, co se stalo, byl celý můj účet smazaný.

Později jsem na e-mailu objevila zprávu o tom, že jsem si změnila heslo. Možná ano, e-mail přišel někdy ve tři ráno, takže je tu ještě možnost že ve spánku dělám fakt divný věci.


To, že mi někdo ukradl účet, který posléze smazal, jsem pochopila docela brzy.
To, že i když si založíte účet nový se stejným e-mailem a „nickem“ Váš starý účet nezachrání, jsem pochopila hned potom.


Kdyby se to náhodou stalo, i Vám mám tady krátký postup co v tomto případě dělat:


  • Udělejte si výbornou snídani
  • Pusťte si oblíbený seriál
  • Zahrabejte se pod peřinu a začněte zběsile nakupovat na internetu (pořídila jsem si dvoje lodičky a krásnou kabelku)
  • Založte si nový Instagram a doufejte, že už se Vám to znovu nestane, jelikož když Vám někdo smaže Instagram už ho nedostanete zpátky. Nedá se obnovit. A když budete psát na všechny možný podpory, jen tím ztratíte čas.



Stalo se Vám někdy něco podobného?



Pěkný zbytek večera


Teress



PS Časem jsem se smířila s tím, že mám nový Instagram, ale ty boty jsem stejně musela zaplatit

PSS Nejvíc mě mrzí, že jsem ztratila pejska, kterého jsem dlouho sledovala, a byl strašně roztomilý - už jsem ho nenašla.

PSS Samozřejmě jsem si pořídila nový účet a aktuální verzi Instagramu. Moc se mi líbí Instastories, takže pořád natáčím.



Pokud mě chcete opět sledovat, najdete mě pod nickem teress_s (stejně jako před tím)

4 komentáře:

  1. Téda, tak to fakt naštve. :( Sleduju!

    OdpovědětVymazat
  2. Ani nevíš jak. To jsem ráda, včera jsem viděla jak si mi tam naskočila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o tom slyšela od Jirky Krále, je to fakt hnus. Byla bych asi stejně smutná jako ty, snad se mi to taky nestane. Co z toho ti lidé proboha mají, když někomu smažou účet?! :/
    PS: sleduju tě

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě to, co vůbec nechápu, proč? Že z toho může mít někdo radost, smazat účet někomu koho ani neznám. Pochopila bych, že někoho nesnáším, tak mu smažu účet (i když ani z toho bych neměla žádný potěšení), ale takhle... Nevím. Za sledování děkuji.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)