úterý 8. prosince 2015

Jak balíte dárky Vy? 2. část

Balení dárků s washi páskami

Krásný předvánoční den moji milí čtenáři. Dnes tu pro Vás mám pár typů jak zabalit vánoční dárky.



Toto balení dárků zvládne každý amatér, protože je opravdu jednoduché. Stačí Vám jen balící papír a nějaké washi pásky. Divili byste se, jaké pěkné efekty pomocí pásek můžete vytvořit. Ať už je budete lepit křížem, šikmo přes roh anebo z nich vystříháte různé obrazce (v mém případě vlaječky) dárky budou vypadat krásně.





Celé toto balení zabere jen pár minut, tak proč je nevyzkoušet?
Docela mě zaráží, že jsou lidi schopní se měsíc nervovat, co koumu koupit k Vánocům. Když už něco vymyslí, dají do toho spousty peněz a hodí to do dárkové tašky. Prosím Vás nedávejte dárky (pokud to není nezbytně nutné) do dárkových tašek. Alespoň na ty Vánoce je zabalte. Zabalený dárek má své kouzlo a skrývá v sobě moment překvapení, o který obdarovávaného ochudíte dárkovou taškou. Jen si to představte, dostanete dárek, přemýšlíte, co v něm je, rozbalujete ho, pořád přemýšlíte, říkáte si jak je těžký (lehký), tvrdý (měkký), pak ho rozbalíte a jsou v něm ponožky. Naproti tomu dostanete ponožky v dárkové tašce. Nic si nemyslíte, nic si nepředstavujete, otevřete tašku a hle tam ponožky. No, super odložíte a čekáte na další dárek. Přece v tom každý z nás, ten rozdíl musí cítit.


Použité washi pásky: z e-shopu postovnezdarma.cz (zde), jsou barevné, papírové a perfektně drží. Za tu cenu je určitě doporučuji. Pokud nechcete washi pásky za 50 korun kus, sáhněte po těch z poštovné zdarma.

Další typy na balení dárků najdete v předchozím článku tady (klik).


Jak jste na tom s balením dárků Vy? Máte všechny koupené? Já ještě ne, doufám, že tento víkend chybějící dárky dokoupím.

Krásný předvánoční čas Vám všem,


Teress

3 komentáře:

  1. Letos mam taktéž v planu balíčky pěkne ozdobit :) Podle me u dárku je u dost důležité jak je vlastně zabaleny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pásky jsou na ty balíčky úžasný, asi si taky budu muset ňáký takový pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dají se využít na spoustu věcí...používám je celoročně. Určitě se doma neztratí.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)