pátek 4. prosince 2015

Idiotka


Jít do drahé restaurace (jakože máš úroveň) a udělat několik fotek s lidma, s kterýma se ani nebavíš. Hlavně to postuj, co nejrychleji na facebook a sbírej „lajky“ od lidí, který si roky neviděla. Hlavně, že tam máš tolik přátel. To je přece dneska důležitý. Potom celou dobu čum do mobilu, protože seš pořád v tý restauraci s těma  lidma, co se nebavíš. Možná se nebaví oni s Tebou a buď si jistá, že už s Tebou nikam nepůjdou. Jít ven s někým, kdo ti pořád nastavuje záda telefonu je totiž taky otrava.

Nezapomeň, že máš taky Instagram. Já vím, ty si na něj vzpomeneš zase, až budeš na šíleně drahý dovolený. Náhoda? Co na tom, že si ji nemůžeš dovolit, máš tam přece známýho, takže skoro zadara. Však se to nikdo nedozví.
Týden pak vkládáš super fotky u luxusního baru, mega bazénu, největší horské dráhy na světě… A taky svýho ksichtu, kterej ale nikoho nezajímá, protože už nevypadá tak luxusně jako dřív.

Seš prostě blbá a nemáš ani maturitu. Samozřejmě ti to nezabrání, abys vykládala vysokoškolákům, že toho víš víc než oni a státnice bys měla z fleku hotový. Bohužel si ale tak zaneprázdněná (vysedáváním po kavárnách), že chodit do školy nemáš čas. A proč bys tam taky chodila, vždyť toho víš víc než, co se tam učí.

Jsi komerční jak Nova o Vánocích, ale všude budeš pořád vykládat, že jdeš proti proudu.

Naštěstí si žiješ celkem slušně, protože si roztáhla nohy tomu „pravému“. Počítat umíš, to se musí nechat.


Teress

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)