sobota 31. října 2015

Líčení očí s Makeup Revolution a Poštovné zdarma

Krásnou sobotu moji milí čtenáři, dnes se podíváme na tři pomocníky pro líčení očí: podkladovou bázi a paletku očních stínů od Makeup Revolution a sadu kosmetických štětců z e-shopu poštovnézdarma.


O kosmetice značky Makeup Revolution jsem psát článek v úmyslu  neměla. Po sdílení nákup na facebookových stránkách blogu, se hodně z Vás dotazovalo především na paletku očních stínů EatSleepMakeupRepeat, proto jsem se rozhodla pro článek se třemi kraťoučkými recenzemi.



Podkladová báze pod oční stíny
Cena na e-shopu www.makeuprevolution.cz: 149 korun


Nejedná se o běžnou krémovou bázi, ale o průhlednou vodičku, kterou nanesete na víčka, necháte chvíli zaschnout a poté nanesete oční stíny. Díky této bázi by Vám stíny měly vydržet déle. Báze je voděodolná, proto by Vás neměl rozházet pot ani déšť.
A jak je tomu doopravdy? S jakoukoliv bází pod oční stíny, co jsem kdy měla, se tahle nemůže rovnat, je k ničemu. Stíny nezvýrazní a neprodlouží  jejich výdrž na  víčkách. Dokonce bych řekla, že barvám dost ubere jak na výdrži, tak na jejich jasnosti.
Obal je snad ještě horší než báze samotná, netěsní a báze Vám odkapává všude kolem. Lahvičku mám díky tomu celou zapatlanou (můžete vidět na fotce).

Rozhodně bych si ji nekoupila znovu, spíše mám starost o to, zda se mi ji povede spotřebovat.



Paletka očních stínů EatSleepMakeupRepeat
Cena na e-shopu: 299 korun


Po velké reklamní kampani, která probíhala snad na všech blozích, co snad znám, jsem se díky pozitivním ohlasům, rozhodla pořídit od Makeup Revolution paletku očních stínů.



Bohužel nechápu tolik jásotu a celkovou spokojenost blogerů. Já tak pozitivní zkušenost nemám.
Pigmentace: některé barvy jsou pigmentované více některé méně, žádná sláva to není ani u jednoho z nich. Výdrž na očních víčkách bez použití podkladové báze nevalná (cca 3 hodiny).



Stíny používám hlavně na oční linky. Tenký štěteček vymáchám ve stínech a pak si udělám linky v nejrůznějších barvách a tvarech. Pokud jste si nikdy nedělali linky pomocí očních stínů, určitě to vyzkoušejte. Otevřou se Vám nekonečné možnosti líčení, na které nepotřebujete kupovat hromadu nových přípravků.

Nevím, zda paletku očních stínů doporučit, myslím, že kvalita neodpovídá pořizovací ceně. Určitě je lepší si dvě stovky přidat a koupit si kvalitnější, s kterou budete spokojenější.



(Pozn. dívám se, že na fotkách barvy vypadají velmi sytě, ale nenechte se mýlit.)



Sada 4 ks kosmetických štětců na oční stíny
Cena na e-shopu postovnezdarma.cz 215 korun


Jak ukončit článek recenzí produktů k líčení očí než sadou kosmetických štětců. Ještě před deseti lety (to zní hrozně, jako bych byla děsně stará), jsem si nanášela stíny prsty, kupodivu jsem nebyla samotná, ale dnes to nechápu. Teď mám několik štětečků na oční stíny a mám pocit, že stále nemám všechny, co bych potřebovala. Nově jsem si pořídila sadu, která obsahuje čtyři štětečky různých tvarů.

Vlastnosti: příjemné, měkké, husté, nevypadávají štětiny, díky silnější rukojeti perfektně padnou do ruky, po vyprání drží svůj tvar


Použití
Rovně střižený štěteček – skvělý k nanášení korektoru a pudru na oční okolí
Hustší štěteček střižený dokulata – s jeho pomocí nanesete velké množství stínu do určitých míst (hodí se na nanesení stínu do ohybu oka)
Šikmě střižený štětec a štětec normálního tvaru – pokud nevlastníte štětce na „blendění“ doporučuji pořídit tyhle dva, stíny jsou s nimi rozmazané ve vteřině

Tuhle sadu doporučuji hlavně pro rozmazávání stínů a kouřové líčení, přesné rysy ani linky s nimi neuděláte, proto se hodí jako rozšíření základní sady štětců.



Zdá se to jen mě nebo je i pro Vás velmi těžké najít dobrou paletku očních stínů? S jakou paletkou jste spokojeni vy?


Krásný zbytek volného dne

Teress


5 komentářů:

  1. Já mám na stíny teda štěstí, vyhovují mi všechny, co jsem kdy měla :) Štětce vypadají pěkně.
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jednu paletku od Makeuprevolution a jsem s ní moc spokojená. A jinak ty štětce se mi líbí, zrovna takové bych potřebovala a přemýšlím, že si je přes poštovnézdarma objednám :)

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou přesně máš? On možná bude rozdíl i v těch řadách.
      Štětečky si určitě pořiď, co nejdříve, teď je mají na skladě a do třech dnů je máš doma a navíc na nich právě mají pěknou slevu.

      Vymazat
  3. Chtěla jsem si bázi pořídit, tak aspoň už vím že ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla jsem si bázi pořídit, tak aspoň už vím že ne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)