úterý 30. června 2015

Jak nás v práci navštívil Hanák z Ordinace

Dobře, on to tedy nebyl Hanák, ale Radim Fiala, herec. Nevím, jestli to máte jako já, ale seriálové herce většinou nenazývám jejich pravými jmény, ale jmény postav, které ztvárňují. Hloupé je, že ve většině případů jejich opravdová jména neznám.


A jak to tedy bylo s panem Fialou? Nebudu Vás tady zatěžovat tím, co měl na srdci, ale tím zajímavějším (doufám).

To si tak jednoho úplně obyčejného dne sedím v kanceláři, „tvrdě“ pracuji a vedle kolega s šéfem něco řeší se zákazníkem.

Najedou, zaslechnu, jak šéf povídá: „Můžeme se s Vámi vyfotit? Ať nám věří, že jsme tu měli doktora.“

To už samozřejmě zbystřím a snažím se vydedukovat, kdo hned za rohem stojí. Samozřejmě moje myšlení neprobíhá tak rychle, jak bych si představovala, ale i kdyby bylo super rychlé, tak žádného zajímavého doktora neznám. Vzápětí se přede mnou objeví šéf: „Pojďte se s námi taky vyfotit, nebo nechcete?“

To já zase jo, to já se ráda vyfotím, i když vůbec nemám tušení s kým. To jsem celá já. Vyjdu z kanceláře a tam stojí pan Fiala, usmívá se na mě a říká: „Jen se nestyďte a pojďte, já se taky stydím.“

Stoupla jsem si s kolegy vedle něj, hodil mě ruku kolem pasu (myslím, že kolem pasu) a u toho pěkně voněl.

Snažila jsem se tvářit normálně, abych všem fotku nezkazila, ale nevím, jestli se mi to povedlo. Zvlášť když se mi v té chvíli vybavily všechny ty zapomenuté fotky, které skončily v koši, protože jsem se na nich tvářila, jako obtloustlý kůň o kterého se pokouší infarkt.

S panem Fialou jsem moc nemluvila (myslím, že jsem za celou dobu řekla „děkuji“ „na shledanou“ a pitomě se usmívala), co bych si s ním také vykládala jen tak z fleku. „Co se děje v Ordinaci? Od té doby, co dávají Svatby v Benátkách, jsem žádný díl neviděla.“, někdy je opravdu lepší mlčet. Zvlášť mě se to stává velmi často.

Po jeho odchodu jsem se ještě celou hoďku tvářila jak pitomec, ale ten den v práci byl hned zajímavější.

Jen doufám, že mi můj nadřízený pošle nějakou tu fotku, ať to nevypadá, že kecám J

Já mám beztak na veřejně známé osobnosti štěstí, to bych Vám taky mohla napsat, jak za mnou v divadle seděl jeden ze seriálu Ulice. I když většina lidí jde do divadla alespoň trošku načančaná, chlapi košile, ženy šaty, tak ten nejmenovaný herec přišel v džínách a červených teniskách. Tvářil se, jak ho to tam nebaví... No, třeba nebavilo, ale mohl se obléct jinak.


Jak jste na tom vy a veřejně známé osobnosti?


Teress

4 komentáře:

  1. Tak to máš teda štěstí, protože já známé osobnosti vůbec nepotkávám :D A mám t jako ty, protože taky nenazývám seriálové herce pravými jmény :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to závidím, musí to být sympaťák. :) Naposledy, kdy se mi podařilo potkat někoho z televize, bylo teď v sobotu na akci Marka Vašuta.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)