pátek 27. června 2014

Pudrový rozjasňovač Flora Diamond Sparkle


Slyšeli jste někdy o australské BIO kosmetice ZUII? Já ne, ale až do doby dokud jsem v ruce nedržela jejich pudrový rozjasňovač. Nutně jsem nějaký potřebovala, protože mám doma jen jeden, od Benefitu, za který jsem dala nemalou částku. Rozjasňovač od Benefitu (ačkoliv jejich výrobky mám ráda), je tak nefunkční, že ho vůbec nepoužívám. Nejvíc mně na něm vadí to, že pokud si ho nanesu kamkoliv a rozetřu ho, tak není vůbec vidět. Roztírá se úplně do ztracena. Úplně! Je tedy jasné, že takový rozjasňovač je na dvě věci.







A jaký je tedy rozjasňovač od Zuii?
Vybrala jsem si odstín peach, jelikož jsem si myslela, že na léto bude perfektní. Na obrázku vypadal trošku víc do červena než například odstín melon. Ale v reálu si asi takhle nějak představuji odstín broskve. Takže jestli si odstín broskve představujete tak jako já, tak odstín u Zuii tomu plně odpovídá (teď ještě vědět, co je pro mě odstín broskveJ).

Tahle broskvová novinka se mnou hned odjela do Tuniska, kde jsem ji začala vesele používat. Byla jsem z něj nadšená. První den, druhý den…a třetí den jsem se opálila. Na mé opálené pleti rozjasňovač nebyl moc zřetelný, takže bych už pod něj nejradši začala používat tvářenku (kdybych si nějakou sebou vzala). Barva na mých tvářích sice začala zanikat, ale jemňounké třpytky, co produkt obsahuje, mi zůstaly. A na sluníčku vypadají vážně parádně.




Práškové rozjasňovadlo, má samozřejmě více použití, než jen u tváří. Já si ho dávala do dekoltu, a rozhodně jsem s ním nešetřila. Třpytivé efekty jdou prostě ruku v ruce s létem.

Výdrž je řekla bych průměrná. Třpytivá barvička je trošku háklivá na otěr (tak jak je to u pudrových produktů zvykem), ale aby jste si ji setřeli úplně celou, to už by jste se museli hodně třít J Stejné je to s vodou. Pokud na Vás trošku zaprší, ničeho se bát nemusíte, ale proud vody Vám veškerou parádu ihned smyje. Ale výrobek voděodolný není, takže mu to nemůžeme vyčítat.
 
Ať jsem se barvičku snažila zachytit sebe víc, foťák rezignoval.



Na sluníčku.


Co mě tedy vadí, je obal. Po odmontování víčka, je na pudru taková plastová krytka s dírkami. Dírky by měli sloužit na to, abyste si vyklepali přesně tolik množství, kolik potřebujete. Nevím, kdo to vymyslel. Nikdy to nefunguje! Buď jsou dírky příliš malé, takže nevyklepnete nic, nebo (jako v tomto případě) příliš velké, takže se Vám to stejně z toho sype jak se tomu chce. Užitek žádný, jen mi to kazí vzhled.

Já jsem s rozjasňovačem v celku spokojená, příště bych si jen na léto zvolila tmavší barvu. V zásadě mi na něm nic nevadí. Moc se mi líbí, že jde o certifikovanou BIO kosmetiku. Jednu hvězdičku ale musím strhnout za obal. Ten je pro mě opravdu méně funkční.


A co Vy mí milí čtenáři? Používáte rozjasňovače? A jaký rozjasňovač je Váš nejoblíbenější? Už jste někdy vyzkoušeli něco značky Zuii?

Mějte se moc krásně a užívejte si přicházející léto.

Teress

4 komentáře:

  1. Zuii jsem nezkoušela, tohle vypadá moc krásně, ale já bych tomu neříkala rozjasňovač, spíš třpytivá tvářenka. :) Prostě mi to přijde na rozjasňovač moc tmavé.

    Jinak momentálně používám Mary Lou Manizer od theBalm, ten je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to i na té fotce vypadá tmavší než je, ale je pravda, že to není jako klasický rozjasňovač.

      Vymazat
  2. zui som nekúšala ale vyzerá super :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)