středa 27. listopadu 2013

Vánoční koupání s Lush


 Nakupování dárku je v plném proudu. Sestra mi řekla, že chce k Vánocům kosmetiku, té prý není nikdy dost. Já sama kosmetiku k Vánocům nezavrhuji, pokud je dobrá a pokud se mi hodí. Nejvíce využiji různé přísady do koupele. Co třeba nějaké od Lushe?

Cinders (110 Kč/100 g)

Jedná se o koupelový balistik, který po vhození do vody má simulovat praskání ohně v krbu. Popravdě řečeno, moc mě nebaví psát o balistikách od Lushe, jelikož mi přijde, že jsou všechny na nic. Tento samozřejmě nebyl výjimkou. Nevím co mi na Cinders mělo připomínat praskání ohně v krbu, protože já jsem nic takového nezaznamenala. Rozhodně nic nepraskalo (hluchá ještě opravdu nejsem). Vůně se mi nelíbila, na rozdíl od ostatních balistiku Cinders ani trošičku neobarvil vodu, takže jsem měla pocit, že jsem do vody nic nepřidala.


Golden Wonder (160 Kč/200 g)

Jedná se o koupelový balistik s koňakem a limetkou, který v sobě ukrývá malé překvapení. Od vnitřní části Golden Wonderu jsem čekala trošku víc, ale jednalo se jen o malé barevné šumivky. Pozitivní na něm bylo, že se velmi rychle rozpouštěl a krásně barvil vodu a to v několika barevných etapách, podle toho jaká část balistiku se zrovna rozpouštěla. Navíc byl balistik hodně velký, takže jsem ho rozpůlila a měla ho nadvakrát. I když na webu Lushe je uvedeno, jak krásně voní, já jsem skoro žádnou vůni nezaregistrovala. Jeho povrch byl zlatě po třpytkovaný, ale nepochopila jsem proč. Jediný efekt byl, že jsem měla třpytky na rukách a všude kam jsem balistik položila. Navíc tento zlatý prášek zůstal na dně vany jako kal, který sám neodtekl. Takže jsem se nakonec nevyhnula vymývání vany.



Tichá noc (145 Kč/100 g)

Na rozdíl od výše zmíněných, Tichá noc je pěna do koupele. Na první pohled mě na výrobku zarazil vzhled, který na živo byl dost ošklivý. Jako na obrázku na webu Lushe to nevypadalo ani náhodou. Neumím si představit, že bych toto někomu dala jako dárek, protože vzhledově to byla opravdu katastrofa. Když ale pominu vzhled tak jsem s výrobkem byla spokojená. Lushové tuhé pěny jsou na rozdíl od balistiků docela povedené (další článekzde). Krásně pěnil. Zanechával na pokožce jemný povlak, příjemný na dotek, takže jsem nemusela použít žádné tělové mléko. Dokonce jsem si pěnu rozdělila natřikrát a výsledek byl i tak dobrý. Vodu zajímavě nabarvil, ale vůně se ve vodě ztrácela. Tuto pěnu bych se nebála pořídit znovu, ale kvůli jejímu vzhledu jen pro moje osobní použití.



Z vánočních koupelových produktů od Lushe bych nikomu jako dárek nic nepořídila. Cena rozhodně neodpovídá kvalitě a myslím si, že by výrobky radost určitě neudělaly. Možná jsem měla jen nešťastnou ruku při výběru (ale spíš ne). Pravdou je, že se mi v e-shopu líbí pár koupelových produktů. Například Cukrátko, Sněhulák či Vánoční tučňák. Ale jsem si jistá, že vzhled klame a stejně by výrobky ve skutečnosti vypadaly úplně jinak. Zatím mě odradily produkty, které jsem už vyzkoušela. Možná až budou povánoční slevy tak si udělám „radost“.

Měli jste už od Lushe balistik, který by stál za to?


Teress


2 komentáře:

  1. Já od Lushe neměla nikdy nic. Nějak mě to neláká. Teda vzhledem to většinou vypadá moc pěkně nebo zajímavě, ale odrazují mě ceny a taky to, že se často dočtu, že je to funkčně nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi děláš dobře... I když například masky mají bezvadné.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)