úterý 5. listopadu 2013

Říjen v obrazech

Přišel listopad a s ním i velká tma. Mám pocit, že je tma asi tak dvacet hodin denně. Nejsem na to zvyklá a tak mi dělá opravdu velký problém se na něco soustředit. Jediné co si teď opravdu užívám je jídlo. Pořád mám na něco chuť, tak hodně vařím a jím (no, doufám, že nejsem těhotnáJ)


1. Učení se na zkoušku u sushi, samozřejmě jsem ji pak udělala:)
2. Červená řepa s ovčím sýrem, to nejlepší co si dát k vínu.
3. a 4. Jídlo z našeho stolu.


Přitom říjen byl tak krásný, řekla bych, že i dost teplý. Krásné počasí na procházky a na setkávání se s přáteli. Říjen byl opět zážitkový měsíc, ne sice takový jaké bylo září (článek zde), jelikož jsem zůstala tady v České republice, ale i tak nemohu říct, že jsem se nudila.

S Božským jsme byli dvakrát v divadle. Jednou v Divadle Bolka Polívky na Lordech (můžu doporučit, opravdu krásné představení) a podruhé v městském divadle v Brně na muzikálu Kočky. Kočky mě zklamaly, těšila jsem se na ně několik měsíců a představení bylo úplně o ničem. Dvě hodiny písničky o kočce té a té a té….ale pořádný děj nikde.

1. a 2. Halloween - dýňové slavnosti v Šebrově a něco málo z Lídlu.

Kromě toho jsme si s Božským udělali týdenní dovolenou v Jeseníkách. Už jsme potřebovali být sami a hrozně nám to pomohlo. Ne, že bychom nikdy jindy sami nebyli. Tři roky spolu bydlíme, takže sami jsme, ale není to ono. Nejlepší je odjed někam pryč, kde to člověku není tolik známé, hlavně kde nejsou problémy a starosti. Což se nám 100% povedlo. Prošli jsme si lázně v Jeseníkách, blbli na dětském lanovém hřišti, navštívili náš oblíbený Lesní bar (jednou Vám o něm napíši), zazpívali si u karaoke, zašli na bowling a spoustu dalšího...ale o tom třeba někdy jindy J

1. Dětem jsem zabrala hřiště (a na pěkně dlouho :-))
2. Miluji listí
3. a 4. Na podzimní procházce.



Jak jste trávili čas v říjnu vy, moji milí čtenáři?

Pozn.: Tak se koukám, že na to, že tento článek má být o fotkách, mám tady docela dost textu, tak snad jsem Vás dneska neunudila. Mějte se moc hezky.


Teress

3 komentáře:

  1. sushi mnam!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, určitě se přijdu na Tvůj blog podívat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)