pondělí 25. listopadu 2013

Kouzelné Vánoce v Šebrově

To se nám to venku ochladilo, že? Už o víkendu (alespoň v Brně) začalo dost mrznout. Přesto jsme s Božským nezůstali doma a vyrazili jsme do Šebrova do Zahradnictví u Kopřivů, kde se konala Vánoční výstava. Nevím přesně, čemu v Šebrově říkají výstava, já jsem žádnou nezachytila. Spíše šlo o prodej vánočních předmětů. Od baněk přes svíčky až po vánoční věnce. Mimo jiné  se v zahradnictví konala květinová show s Petrem Manderesem, což mohlo být pěkné, bohužel jsme na ni kvůli té zimě nevydrželi čekat. Navíc tam bylo hodně lidí, takže nás to celkově odradilo. Kdybychom měli s panem Božským děti, tak věřím tomu, že by jsme z této akce byli nadšení. Pro děti tam měli tvořivou dílničku, kde si všichni caparti mohli vyrobit svícny, přání, namalovat si baňky a spoustu dalších věcí.

Baňky kam se podíváš.

Já jsem návštěvu pojala nákupně. Moc ráda nakupuji vánoční ozdoby a věcičky a musím uznat, že tam jich měli nespočet. A opravdu krásné. Domů jsem si přinesla, krásné malované skleněné baňky na stromeček a základ na adventní věnec.
 
Nádherné dekorace.


Tato akce byla počátkem všech vánočních akcí. V pátek už se na Svoboďáku rozsvěcuje stromeček, takže začnou trhy, na které se moc těším.




Co má škraboška společného s Vánoci? Nevím, ale moc se mi líbilaJ
 
Zdravím Vás z vánoční výstavy.


Jak jste na tom vy s vánočními nákupy? Pořídili jste si už letos nějaké vánoční ozdoby?

Krásný zbytek večera,


Teress

4 komentáře:

  1. Dekorácie sú naozaj pekné ! :3 Vedela by som si predstaviť nákup tam :3

    OdpovědětVymazat
  2. vyzera to tam uzasne!

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. DOBRÝ DEN TERESS, DĚKUJEME ZA VAŠI NÁVŠTĚVU I ZA PREZENTACI, KTEROU NÁM TU PRAVIDELNĚ DĚLÁTE. JEN BYCH CHTĚL UPŘESNIT, ŽE ZAHRADNICTVÍ CHLÁDEK JE V PRAZE, V ŠEBROVĚ JE ZAHRADNICTVÍ U KOPŘIVŮ! VÝSTAVA JE SAMOZŘEJMĚ PRODEJNÍ, JAKÝ NÁZEV BY JSTE PRO TENTO VÍKEND V NAŠEM ZAHRADNICTVÍ VOLILA VY? ŠKRABOŠKA JE URČENA NAPŘ. NA SILVESTROVSKÝ VEČÍREK,.... POKUD BY JSTE CHTĚLI SLEDOVAT VÍCE Z NAŠEHO ZAHRADNICTVÍ, MRKNĚTE NA WWW FACEBOOK.COM/ZAHRADNICTVISEBROV. PĚKNÝ ADVENT VÁM PŘEJE JAN KOPŘIVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den i Vám, děkuji za upozornění v chybě názvu Vašeho zahradnictví, už je opravena. Já bych spíše než označení výstava volila označení trhy. Ale to je jen slovíčkaření, záleží samozřejmě na Vás jaký název si zvolíte a na tom, co si kdo pod názvem představí. Já osobně si pod názvem výstava představuji něco jiného.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)