čtvrtek 21. listopadu 2013

Jaký dárek pro muže?


 Krásný podvečer Vám všem. Znáte to? Když nevíte co dát svému partnerovi jako dárek ať už pod stromeček, k narozeninám nebo k jakékoliv jiné příležitosti? Proč je obdarovávání mužů tak těžké? Proč prostě nejsou jako my? Pro něžné pohlaví existuje tolik vhodných dárků (alespoň já vím o spoustě, co by se mi líbila), ale muži obvykle nic nechtějí. Alespoň Božský mi vždycky odpovídá na otázku „Co chceš k Vánocům?“ NEVÍM. Toť odpověď hodná nobelovky a ty si s tím milá Teress poraď, jak chceš.

Dala jsem do kupy několik dárků, na které jsem si vzpomněla, které jsem Božskému kdy dala. Třeba Vás nějaký inspiruje. A Vánoce jsou za rohem.




1.       Kosmetika
Klasika. Šampony, sprchové gely, věci k holení, parfémy. Jsou to dárky, které dostává snad každý chlap a ten můj je bude dostávat stále. Neříkám, že by si sám tyto věci nedokázal koupit. To jistě dokázal, ale já mu pořídím lepší J

2.       Oblečení
Jdete po obchodě, tu mají hezké tričko, tu mikinu, tu svetr. Božskému ráda kupuji oblečení, protože ho opravdu nosí a můj výběr je mu vždy sympatický. Navíc, vím moc dobře, co mu sluší J



3.       Knihy
Dobré knihy ráda dostávám a ráda je i dávám. Pokud váš protějšek čte (u nás se tato činnost praktikuje ve vaně) určitě mu kupte nějakou knihu. Mě se nejvíc osvědčilo milénium od Stiega Larssona.

4.       Kravata
S Božským rádi chodíme do divadla, ale myslím si, že pěknou kravatu by měl mít doma každý muž.

5.       Clona na foťák
Tímto nechci říct, abyste někomu koupili clonu k foťáku, když nefotí. Ale pokud má Váš partner nějaký koníček, není nic lepšího než mu k němu něco koupit. Například partner od mé kamarádky pomocí detektoru kovů vyhledává předměty v zemi. K Vánocům si přeje dohledávačku. Kamarádka mu ji nechce koupit, protože se ji nějaká dohledávačka vzhledově nelíbí. Na to se vykašlete, pokud partnerově koníčku nerozumíte a nic Vám neříká, příslušenství k němu mu klidně pořiďte. Bude mít radost. Hlavně se před tím poraďte s někým, kdo tomu rozumí, ať nekoupíte nějakou blbost. Já jsem se o cloně radila s mým kamarádem fotografem, který mi ji pomohl vybrat.

6.       Koláž z fotek
Trocha romantiky nikdy nikoho nezabila. Vzala jsem pár společných fotek a zašla do obchodu, kde se tímto zabývají. Tam mi udělali koláž takovou, jakou jsem chtěla, vytiskly mi ji na velký formát. Vložila jsem ji pod sklo a dnes nám visí nad postelí. Je krásná a oba dva jsme na fotkách tak mladí. Oběma nám připomíná začátky našeho vztahu.



7.       Hry na Xbox
Tento dárek samozřejmě nemůžete dát, pokud nemáte Xbox. Nemáte Xbox? Kupte ho. Je to dobrá zábava na zimní dny. Snažila jsem se volit hry, které můžeme hrát společně oba dva. Nejsem zastáncem toho, že někdo sedí u hry celý den a vy o něm nevíte. Ale když můžete hrát hry společně je to o něčem jiném.

8.       Několikachodová večeře
Poukaz na několikachodovou večeři v hezké restauraci nemůže nikoho nikdy urazit. Jíme přece všichni.

9.       Partnerská masáž
A když jsme u těch kupónů, co třeba partnerskou masáž? Já jsem koupila masáž ještě se společnou saunou a koupelí. Po masáži jsme dostali šampaňské a bylo nám oběma tak krásně.

10.   Wellness pobyt
Strávit někde tři dny s drahou polovičkou je vždycky fajn. A když k tomu máte ještě vířivku, saunu a kdoví co ještě, je to vždycky super. My dva rádi jezdíme do Krkonoš. Byli jsme tam na začátku našeho vztahu a od té doby tam jednou za rok jedeme.



11.   Romantický pobyt v Paříži
Ano, toto je trošku dražší varianta, ale stoprocentně zaujme. Místo Paříže můžete zvolit i jiné město, kde si to určitě oba dva užijete. Co třeba Benátky nebo Milano?

Lidem jsem dala na obličej smailíky, abych nenarušovala soukromí:)


12.   Scrapbook
Slyšeli jste už o Scrapbooku? Ne? Tak to rychle napravte. Já zvolila formu deníku, který začíná v době, když jsme spolu začali chodit a provedl nás celým naším vztahem. Stálo mě to hodně práce, ale na tento dárek jsem nejvíc pyšná. O tomto chystám samostatný článek, takže Vám to tu nebudu rozepisovat. Zatím se koukněte na pár fotek z našeho Srapookového deníku, které Vám tuto tvořivou činnost alespoň trošku přiblíží.

Jestli máte nějaké další tipy na to, jaký dát partnerovi dárek neváhejte a pište dolů do komentářů.

Šťastný výběr dárků Vám přeje

Teress

9 komentářů:

  1. Moc pěkné nápady. Já jsem dala příteli např. počítačovou myš, prstýnek z chirurgické oceli, kde jsem nechala vyrýt slovo NAVŽDY, hru na Xbox, knížky, fotoknihu, plyšového medvěda s naší fotkou, poukaz na let vrtulníkem, komiks, stolní hru Kamasutra, čokoládu na tělo, kokosový masážní olej a dál už si nevzpomenu. Letos mu chci dát např. sypané čaje. Zatím jsem mu ale nedala žádnou kosmetiku ani oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Hmm teď jsem si vzpomněla, že ode mě dostal svetr :-D. Těším se na článek o Scrapbooku. Vypadá úžasně!

      Vymazat
    3. :-)

      Pokaz na let vrtulníkem zní dobře, myslím, že přítel o tom i mluvil, že by se rád proletěl.

      Vymazat
  2. Posílám jednu malou pozvánku na GIVEAWAY - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/11/giveaway-getfashioncz.html Snad se ráda zapojíš! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré tipy. Já jsem koupila mému muži podle tvých tipů kravatu. Protože stále nosil jednu dohromady. Chlapům to moc nevadí, ale mě už to vyloženě štvalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že jsem Tě inspirovla. Myslím, že zrovna kravat není nikdy dost, zvlášť, když přijde plesová sezóna, tak je alespoň z čeho vybírat :)

      Vymazat
  4. Pro chlapa? Já manželce říkám, že nejlepší dárek by pro mě byla motorka. Ale na to ona teda moc neslyší. Takže to nejspíš bude na mě. Ale už se na tom dělá. Financování nejspíš vyřeší půjčka na motorku, ale plánuji si půjčit jenom část. Zhruba třetinu. U takové částky mám jistotu, že to umořím ještě před tím, než pojedeme na dovolenou, takže na to nebudu muset myslet. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za inspiraci. Letos si ale manžel řekl o dárek sám. Chtěl by pracovní oblečení a box na nářadí. Má rád praktické dárky, které využije. Ale inspirace se pokaždé hodí. Líbí se mi třeba ten poukaz na wellness pobyt nebo společnou víkendovou dovolenou. To je super nápad. Každý rok, dávám manželovi ještě pár menších dárků. Například knížky, kosmetiku nebo oblečení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)