úterý 9. dubna 2013

Jak jsem si celou zimu kupovala svetr


To byste nevěřili, jak je těžký koupit si obyčejný svetr. Celou zimu sháním, rozepínací svetr na knoflíčky v bílé eventuálně černé barvě.

Prošla jsem tolik obchodů a nikde nic. Takových svetrů sice bylo všude dost ale všechny barevný, nebo proužkatý, prostě žádný takový co jsem chtěla. Jeden co by byl podle mích představ jsem viděla v Takku. Ale ve velikosti pro slony. Takže taky nic.



Zima už skoro skončila a svetr pořád nikde. Pak jsme se sestrou jednoho dne zašly do Céáčka a tam měli přesně ten svetr, co jsem chtěla ale v modré… Chápete to? Já ne, jak je možný, že v dnešní době nemůžu sehnat obyčejný bílý svetr?!

Nakonec jsem si ho teda v té modré koupila a cestou z obchodu jsem zašla do Háemka a co nevidím. Bílý rozepínací svetr. Sakra! Já mám takovou smůlu. A to nejvtipnější na tom je, že si dojdu domů s tím modrým svetrem a říkám si, že už je čas připravovat si oblečení na jaro. Už je po Velikonocích, tak by to bylo vhodný. No a vzhledem k tomu, že se sem táhne žlutá módní vlna, musím mít svetřík ve žluté. Takže celé tohle kolo, vybírání a hledání, začne znovuJ

Jediná "výhoda" co koupení svetru mělo, byla ta, že v obchodě měli opravdu úžasný barevný ponožky!! Sice stály 150,-Kč za troje, ale stálo to za to. Doufám, že si je nebudu zase šetřit tak dlouho až je ztratím, protože jsou opravdu úžasný :)



Taky máte takový problém s vybíráním oblečení? Zajímavé je, že kosmetiku nakupuju v kvantech a to neřeším, jestli chci to nebo ono, ale koupím si klidně oboje J

3 komentáře:

  1. Já spíš než ve výběru oblečení mám problém v tom, že když něco chci, tak to nemají opravdu nikde a pak jsem obvykle z toho nakupování pěkně znechucená a když nemám potřebné prostředky na účtě tak bych nakupovala jak divá a bylo by i z čeho. Tenhle rok jsem ale docela zklamaná, nejvíc z FF, které je mýcm oblíbeným - z nové kolekce - krom 2 polopůsvitných košil na léto jsem nekoupila nic. A zklamání je i z CA - vždycky tam kupuju golfová polotrika a svetry, ale tentokrát měli i obyčejné sko velké jako XL .. nechápu.. a golfové svetry hrozně krátké na záda, což je nepraktické.

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak právě ony propínací svetříky má hodně FF, mám od nich 2 - v bílé a šedé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a v FF jsem byla a neměli je tam:) Dokonce jsem se tam byla několikrát. To mají teď hodně divný střihy všude, všechno krátký a balón jak na slona, takže na záda nám bude táhnout a všchno budeme mít o několik čísel větší...

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)