pondělí 29. dubna 2013

BloBox - sladké mámení


Už ze zvědavosti jsem se zúčastnila posledního BloBoxu, který probíhá u Belly na blogu. Důvodů pro účast jsem měla hned několik. Za prvé už delší dobu jsem po této akci pokukovala a říkala si, že by to mohlo být docela zajímavé. A další asi ten největší důvod ze všech byl ten, že jsem si tento měsíc nekoupila žádný boxík krásy. Kosmetiky už mám doma dost, tak jsem si chtěla odpočinout (já vím, teď někteří nevěřícně kroutíte hlavou, že kosmetiky přece není nikdy dost:)).

Mojí parťačkou, s kterou jsme si boxy vyměňovaly se stala Linda z http://lillianasworld.blogspot.cz/.

Dohodly jsme se, že si boxy předáme osobně u kafíčka v Brně. Což byl můj prvotní záměr, abych k sobě měla přiřazeného někoho, s kým může proběhnout osobní předání. Protože raději tu stovku co bych věnovala na poštovné, věnují navíc na box.

S Lindou jsme si sedly ve městě na zahrádku, předaly a rozbalily si boxíky a povídaly jsme si. Seděly jsme dvě hoďky a pořád kecaly. Ani chviličku jsem se nenudila a Linda mi opravdu padla do oka. Je to příjemná slečna  sdílná jako já:). Kdyby neměla ještě jednu schůzku, tak asi sedíme dýl.

BloBox měl téma sladké mámení, což se mi strašně líbilo i když jsem občas měla problém se tématu držet. A co mi Linda nadělila?

Moooc hezkých věcí:)

Tabletku do koupele, fialkový květinkový prstýnek, vzoreček Playboy sprcháče, větší vzorkovní balení krému na suchá místa od MK, červený náramek s mašlí, pudink bez vaření, jarní sypaný čajíček, úžasně voňavou svíčku, barevný kroužkový bloček. Všechno jsem dostala v opravdu krásné krabičce s ptáčkem. Tu určitě ještě použiji a něco si do ní budu ukládat. Jenom ještě nevím co:)


Abych to nějak zhodnotila, tak se mi obsah krabičky opravdu líbil. A jsem za něj opravdu ráda. Kdybych si mohla vybrat jenu věc, která pro mě byla nej, tak tou by se stal kroužkový bloček, jelikož si pořád někde něco píšu a tenhle je vzhledově moc pěkný.

http://lillianasworld.blogspot.cz/2013/04/blobox-alebo-swap.html
A co jsem Lindě dala já? To Vám tady vypisovat nebudu, ale dočtete se to u Lindy.



http://lillianasworld.blogspot.cz/2013/04/blobox-alebo-swap.html
Celkově tuto akci hodnotím jako velmi povedenou a ne jen kvůli boxu, ale kvůli možnosti potkat opravdu skvělé lidi. Já se zřejmě někdy v budoucnu zase přihlásím.

Teress

3 komentáře:

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)