čtvrtek 15. listopadu 2012

NIP+FAB




Na čem poslední dobou fakt ujíždím...

je tělové máslo NIP+FAB, už dlouho mě něco tak nebavilo jako tohle:) Máslo jsem našla v listopadovém Ladyboxu a hned jsem z něj byla nadšená, protože úžasně vonělo! Od té doby ho denně používám a při každém použití se cítím jako bych se s máslem natírala poprvé.  Nejlepší na něm je, že voní opravdu dlouho. Když se s ním ráno natřu, ještě večer voním. Mám vůni coconut Latte a voní jako horká čokoláda nebo kakao ale ne tak vtíravě. Je to velmi příjemná vůně a já bych moc ráda zkusila ještě další. Máslo se prodává ještě ve vůni Mango smoothie, Pistáciová zmrzlina a třešňový dort. Asi mě nejvíce láká Pistáciová zmrzlina. No, ještě uvidím, kterou vůni zvolím :)



Máslu dávám plný počet hvězdiček, jelikož jsem na něm nenašla nic co by mi vadilo. Ráda si ho znovu pořídím.



31.3.2013

Díky SenzaBoxu jsem mohla vyzkoušet další variantu tohodle tělového másla a to mango. Byla jsem moc ráda, když mi v boxu došel, jelikož jsem ho ještě nezkoušela. Hned jsem ho otevřela a vůně mě okouzlila. Sice mi to mango moc nepřipomínalo ale spíše vanilkový puding. Rychle jsem skočila do sprchy a pak ho nadšeně na sebe napatlala. A tady přišlo zklamání. Vůně mi na kůži vůbec nesedla. Vadila mi, ale po nějakém čase se přizpůsobila a už mi to špatné nepřišlo. Nebo jsem si zvykla. Vůně je ale můj subjektivní pocit, takže Vám může připadat dobrá. Odebírám máslu jednu hvězdičku a to jen kvůli „pro mě“ nepříjemné vůni.



8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. No právě to se mi taky líbí, je těžký se rozhodnout :)

      Vymazat
  2. Ale já přeci nenapsala, že jim to říkám nebo řeknu. Ale něco se Ti přeci honí v hlavě a mě právě tohle.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Teď mám ještě mango a to je snad ještě lepší :)

      Vymazat
  4. Ja jsem zkoušela latte, ale přijde mi to moc parfémované, mám ještě i mango, ale zatím jsem ho neotvírala a ani nevím jestli jej budu používat, protože ta vůně mi přijde silná už jen u toho latte. :) Takže nejspíše toto máslo bude končit jako dárek, protože i tak mám dost obyčejných tělových krémů... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti nelíbilo už to Latte tak to Mango určitě nic pro tebe nebude...

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)