sobota 12. března 2016

Můj Benefit



Benefit mám ráda především díky nádherným obalům. Jsou veselé, vypadají jak z domečku pro panenky a podle mě se tyto obaly líbí každé holce. Benefit vypadá prostě parádně. Když kráčíte Sephorou všimnete si hlavně stojanů s Benefitem, vyberete si půlku věcí, kouknete na cenu a půlku věcí zase vrátíte. U Benefitu je základem ke koupi to, že v Sephoře musí mít nejméně 20% slevu, ale přiznejme si to, kdo nakupuje v Sephoře bez slevy?

Dnes se budu věnovat dvou produktům a to korektoru Fake Up a BB Big easy.


BB Big easy

Lehký BB cream s pudrovým efektem.
Krytí – kryje slušně, samozřejmě, že nemůžete čekat efekt jako od make-up, ale základní nedostatky zakryje a pleť pěkně sjednotí bez toho, abyste vypadali, že máte na obličeji tunu make-upu.
Pleť – pokud máte hodně suchou pleť, na které jsou šupinky, tak se tomuto krému vyhněte, suchá místa umí občas pěkně zvýraznit. Já sama s tím mám občas problém.
Pudrový efekt – po nanesení krému už nemusíte používat pudr, jelikož pěkně drží a nevytváří lesklá místa. Toto tvrzení platí hlavně v zimě, kdy se člověk moc nepotí. Opravdu si ráno krém nanesu a nepudruji, ale kolem poledne už se začínám (obzvlášť na čele) lesknou. V létě jsem pudr nanášela při každém použití.
Odstín – Big Easy je u nás dostupný ve čtyřech odstínech: Fair – 01, Light/medium – 03, Medium – 04, Beige – 05
Bohužel odstín 01 se špatně shání (ale třeba budete mít štěstí). Mám odstín 03, který vypadá o dost tmavěji než moje pleť, ale faktem je, že se přizpůsobí úplně dokonale, takže jsem nakonec ráda, že jsem světlejší variantu nesehnala.

Koupit nebo nekoupit?
Pro normální typ pleti, který není moc suchý je určitě dobrou volbou, my sucháčci to s ním budeme mít trošku složitější. Stojí kolem 1120 korun s tím, že se dá ve slevě koupit s přehledem za 900, takže pokud chcete investovat do dražšího BB krému, tak s Big easy nešlápnete vedle.

Odstín O3

Rozetřeno

Odstíny - zdroj


Korektor Fake Up

Korektor jsem si koupila díky krásné reklamě, která na něho tehdy běžela. Vyplývalo z ní, že s ním opravdu zamáznete všechno (jak kruhy pod očima, tak pupínky), po použití budete mít pleť jako panenka a nikdo nikdy nepozná, že jste na ni něco natřela.

Celý korektor by měl působit ve dvou krocích díky vnější části – hydratačnímu kroužku a vnitřní části – korekčnímu jádru. Hydratační kroužek, který obsahuje vitamíny a výtažky z jablek má za úkol pleť hydratovat a korekční jádro zase zakrýt tmavé kruhy, vyhladit pleť a rozptýlit světlo.

Musím přiznat, že koupě tohoto korektoru bylo pro mě šlápnutím vedle. Umím si představit, že bych těch 900, co stojí, uměla utratit lépe.

Zklamaná jsem byla především jeho výdrží, která je minimální. Myslím, že za to může právě hydratační kolečko, které připomíná něco umělého a silikonového je docela mastné a proto potom korektor sám o sobě moc nedrží. Ono je sice fajn, že Vám neudělá nikde suché šupinky, ale k čemu to je? Vrstvit korektor také nepomůže, protože právě díky hydratačnímu kolečku se korektor začne okamžitě stírat jako byste drželi v ruce stěrku.

Balení je skvělé, bytelné a velmi funkční. Korektor se mi nikdy sám neotevřel a po těch neustálých pádech, co musí v koupelně snášet, ani nepraskl.

Koupit nebo nekoupit?
Podtrženo sečteno mě Fake Up zklamal a nechápu, proč jsou na něj všude takové oslavné recenze, já bych si ho nikdy znovu nekoupila a to ani za stovku. Na co Vám je korektor, který nic nezakryje?




Máte zkušenosti s těmito výrobky od Benefitu? A jaký je Váš nejoblíbenější Benefití produkt?


Přeji Vám krásný nadcházející víkend.


Teress

7 komentářů:

  1. S Benefitem zkušenosti nemám, ale určitě je to vyjímečná a úžasná značka :)
    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá značka má lepší i horší produkty a je úplně jedno jestli patří mezi luxusnější značky nebo ne.

      Vymazat
  2. Se znackou Benefit zadnou zkusenost nemam, ale rozhodne bych si nekdy chtela neco poridit. Nejvice me lakaji takove ty jejich sety s miniaturami ruznych :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty sety jsou dobrý letiště, tam to mívají i za pěknou cenu...

      Vymazat
  3. Se znackou Benefit zadnou zkusenost nemam, ale rozhodne bych si nekdy chtela neco poridit. Nejvice me lakaji takove ty jejich sety s miniaturami ruznych :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem asi divná, ale z benefití nabídky mě neláká vůbec nic, nějak jde tato značka úplně mimo mě. Možná tak nějakou tvářenku bych brala, třeba Rockateur, ale sama bych si ji nekoupila. Ale pěkná recenze, ráda jsem si ji přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď ráda, alespoň ušetříš...co si budeme povídat té ceně funkčnost úplně neodpovídá..

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)