čtvrtek 8. ledna 2015

The Sims 4: Vánoce u Simíků


Před Vánoci se na Originu objevil nový balíček „Šťastné a veselé“ do The Sims 4, který byl zdarma ke stažení. Balíček byl plný vánočních doplňků a proto Simíkům nic nebránilo, aby oslavili Vánoce, stejně tak jako mi.



Pro správnou vánoční atmosféru se nejprve vyzdobil byt vánočními dekoracemi a v obyváku samozřejmě nesměl chybět ani Vánoční stromeček. Siminka Teress (originální jménoJ) si oblékla svetr se sobem a pomocí telefonu uspořádala společenskou událost a to večírek. Sezvala na ni svoje přátelé, kteří už byli celí nedočkaví. Plánování večírků v The Sims 4 není tak dobré, jako v The Sims 3, sice si můžete objednat i baviče, caterera nebo mixologa (všichni tři jsou ve finále k ničemu a jen za ně utratíte peníze), ale nikde jsem neobjevila, jak zvolit dress code, takže když na večírek dojde někdo v teplákách, tak nenaděláte nic. Nastavit čas začátku večírku, je také nemožné. Zavoláte a hosti jsou za malou chvíli u Vás. Navíc je plánování večírků velmi zdlouhavé, musíte zakliknout hostitele, udělat seznam hostů, pak vybrat placené simíky, než se vším proklikáte, tak Vás chuť na oslavu přejde.





Večírek začal za malou chvíli. A proto bylo na čase pustit z gramofonu zimní hudbu a společně si zatancovat. Celé setkání se neslo v přátelském duchu, na stole voněly sušenky, sinici spolu vtipkovali a probírali společné zájmy. Během večírku bylo nutné splnit úkoly, které Teress zpřístupní odměny v podobě nových věcí, které nejsou běžně v obchodě k dostání. Teress měla za úkol věnovat se hostům, dát si s ostatními drink, společně tančit, vyprávět vtipy a poslouchat hudbu. To se vše povedlo, a proto byl večírek oceněný zlatem. I když se na něm nerozdávaly žádné dárky, které by celou vánoční atmosféru dokreslily.





A co Vy moji milí čtenáři? Znáte hru The Sims 4?


Teress

5 komentářů:

  1. Já jsem hrála jen jedničku a dvojku, ale snad se teď po zkouškovém za odměnu dokopu k stáhnutí čtyřky. Tak ještě měsíc a uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě zkus i čtyřku, mě se zdá jako nejleší, z těch The Sims co vyšly.

      Vymazat
  2. Čtvrtý díl nemám, ale měla jsem možnost hrát první, druhý i třetí.. :) je to skvělá hra :)

    OdpovědětVymazat
  3. I já jsem si jako malá moc ráda hrála se Simíkama a moc jsem se těšila až si budu jednou moci navrhnout svůj vlastní interiér , což se mi konečně podařilo a to jen a jenom díky firmě jménem pwinteriér, díky které to šlo všechno hrozně moc jako po másle a to pro mne bylo prioritou... Ale na to jsi možná ještě mladá, nebo ne?:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)