pondělí 26. ledna 2015

Peeling Saloos – čokoládový

Bio peeling od Saloosu je solný peeling s kokosovým olejem, 140 ml pořídíte asi za 120 korun.

Peeling používám snad od té doby, co pamatuji. Minimálně jednou měsíčně mám potřebu si tělo pořádně vydrhnout. Mám pocit, že poté jsem dokonale čistá. Bio peeling od Saloosu jsem dostala k minulým Vánocům od mé sestry. Při prvních použití jsem z něj byla v rozpacích, ale když se začalo oteplovat a já začala nosit krátké rukávy, tento peeling jsem si zamilovala.



Vůně:
Můžete si vybrat z několika vůní jako je Mojito, Levandule tea tree, růže a čokoláda. Čokoládový mám já a voní opravdu fantasticky. Cítím v něm mísení oleje a pravé čokolády. Sestra měla verzi Mojito a ten mi moc neučaroval. Mojito samo o sobě mi voní, ale peeling mě vůbec neuchvátil, spíše naopak. Každá vůně má jiný přebal, což je velmi praktické a nemáte pocit, že používáte stejný peeling.



Obal:
Klasický pevný plastový kelímek se šroubovacím uzávěrem. Otvírá se i zavírá velmi lehce. Díky obalu se peeling dobře nabírá a dávkuje a navíc stále vidíte, kolik Vám ho zbývá.

Konzistence:
Peeling byl po otevření velmi tuhý, neboť solné krystalky peelingu k sobě byly pevně stlačeny. Myslím, že i proto mi peeling vydržel tak dlouho. Mimo jiné obsahuje i kokosový olej a proto po promíchání se načechral a byl měkký a jemný.




Použití:
I přesto, že krystalky soli jsou velmi jemné, nedoporučuji se jimi dlouho drhnout, protože se mi občas stalo, že jsem si v zápalu boje s různými pupínky a odumřelými buňkami odřela kůži.
Na mokrou kůži jsem si nanesla peeling a krouživými pohyby jsem si s ním jezdila po kůži. Peeling zanechává velmi mastnou pokožku a proto je po použití potřeba se pořádně umýt mýdlem nebo sprchovým gelem. Po té se nebudete cítit jak jedna velká kaňka oleje, ale pokožku budete mít pořád hladkou, provoněnou a hydratovanou. Použití jakéhokoliv tělového mléka po koupeli je zbytečné.

+
-
Příjemná a dlouhotrvající vůně
Velmi mastný
Bio

Hydratuje

Odstraňuje odumřelé buňky a pomáhá při hojení pupínků




Já svůj peeling už spotřebovala a teď se chystám pořídit si verzi s vůní růže. A jaký používáte peeling Vy? Máte zkušenosti s Bio peelingem od Saloosu?


Teress

6 komentářů:

  1. Měla jsem jen ten Mohitový, ale byl super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla sem Mojitový peeling a po necelém roce mi "žlukl" a ten smrad oleje sem smývala dlouho a ve vaně, ten humus mám dodnes :D ( cca 2 měsíce). Nespokojenost. Matilda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je divný, já ho mám teď přes rok a žluklý ho nemám. To je to Mojito :-)

      Vymazat
  3. no tak ten vyzerá super! Láka ma tým, že obsahuje kokosový olej, pretože ten je veľmi dobrý na pokožku a vôňa čokoládyyy, no mňam :) určite sa po ňom poobzerám, aj keď peelingy nejako nepoužívam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky moc ráda kokosový olej, možná i proto mi tento peeling padl do noty.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)