pondělí 5. ledna 2015

Moji oblíbení youtubeři za rok 2014


Minulý rok, jsem Vám psala o oblíbených blozích (tady). A prakticky je mám ráda doteď. Jen jeden ze zmiňovaných blogů už nečtu, protože jsem nějaká nabroušená na jeho tvůrkyni. Nebudu se tady rozepisovat proč, těch důvodů bylo trošku víc, ale poslední kapkou bylo, že mi neodeslala výhru z giveaway. I když mi půl roku pořád psala, že mi výhru poslala, každopádně mi nikdy nedošla a už jsem neměla nervy na to to nějak řešit.

Aby tentokrát byla nějaká změna rozhodla jsem se, že Vám letos napíšu o mých nejoblíbenějších youtuberech. Hlavně o těch, na jejichž videa se těším a dívám se snad na všechny, co vydají. Jdeme na to:




Skvělá vlogerka, která je hlavně originální! Moc mě baví její videa o průběhu jejího těhotenství, i když já s něčím takovým osobní zkušenost nemám, ale aspoň vím co mě (možná) jednou čeká.





Nikol mi sedla, možná proto, že jsme skoro stejně staré. U jejich videí se vždy skvěle pobavím, je veselá a svá. Navíc točí i se sklenkou v ruce a vůbec se nebojí, že ji půlka lidí odsoudí (zvlášť když je teď každej druhej abstinent = nechápu). Píšu jak kdyby už mi nestačilo jen pít, ale musela bych se na to ještě někde dívat :-D Prostě víno je dobrý J






Pokud chcete nějaký oddechový videa, která pobaví, ale přitom můžete mít v hlavě zrovna průvan, tak Hoggy nikdy nezkalme. Moc ráda se dívám na Prasečí otázky a Sexy youtubery, ale na Hoggyho kanále se toho najde daleko víc.






Pavlinna17 se pořád usmívá, na nic si nestěžuje, její videa hýří dobrou náladou a pořád něco dělá. Její cestovatelské vlogy jsou prostě super, teď už vím, že prostě musím jet na Floridu a díky Páje vím přesně, co tam navštívím.






Já toho chlapa mám prostě ráda a tak ho sleduji všude možně, kde to jde. Jeho vaření je jednoduché, dobré a zvládám to i já. Kanál je sice anglicky, ale všechno pochopíte, i když anglická slovíčka přímo nesypete z rukávu.







Já toho sice moc nenapeču, ale v podání Jemmy se mě na to baví alespoň dívat a třeba jednou taky něco zkusím.



Jaké máte Vy oblíbené youtubery? Napište mi nějaké tipy, přes Vánoce nikdo nic moc nenatáčel, tak ať se mám u toho umývání nádobí na co koukat.

Mějte se krásně,
Teress


9 komentářů:

  1. Většinu jich znám a máš pravdu, že jsou úžasní. Mezi moje oblíbené ještě patří ještě Expl0ited, Ati show a To je ten náš Matúš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Atiho se taky občas kouknu. Je dobrej. Ostatní jsem ještě neviděla, takže děkuji za tip.

      Vymazat
  2. Já jsem si teď moc oblíbila Terezku z TChicChannel :) A Nikču mám taky strašně ráda :)) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem se na ni dneska koukla, videa má pěkné, ale mezi moje nejoblíbenější patřit nebude :-)

      Vymazat
  3. Shopaholic Nikol a Terezku z Mamylifestyle mám taky moc ráda :) Ráda se i podívám na beautyblogerky jako Petralovelyhair, Getthelouk nebo Teri Blitzen :) Na Hoggyho jsem se dnes podívala poprvé a hodně jsem se nasmála :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že jsem Ti doporučila něco, co pobavilo :-D

      Vymazat
  4. Já na youtube moc nejsem. Vlastně sleduju většinou jen ta videa, které nahrávají moje oblíbené blogerky, co mají i psaný blog, když na ně dají odkaz do článku a ten na mě vyskočí na bloggeru. Takže hlavně In your face a Lou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že každý na koukání na videa není, ale já si to pouštím, když třeba uklízím v kuchyni, protože tam nemám tv a taky někdy v práci, aby mi rychleji utíkala. Na Lou se taky podívám, ale nedívám se na všechny její videa, spíš jenom na ty povídací.

      Vymazat
  5. Jamieho miluju!
    Vařím a peču pořád, takže tohle můžu furt :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)