neděle 4. května 2014

Kosmetika, která mě nadchla. Pivní!

Krásný nedělní večer, jestli se to tak dá říct, Vám všem.


Dnes bych Vám ráda napsala něco o Pivní kosmetice, kterou jsme dostali před rokem jako dárek k Vánocům. Dřív jsem o ní nikdy ani neslyšela a proto jsem za tento dárek ještě více ráda. Během posledního roku, jsem všechny tyto výrobky spotřebovala, a proto myslím, že můžu s klidem vyjádřit můj názor, jelikož se už určitě měnit nebude. Z Pivní kosmetiky jsme doma měli Pivní olejovou lázeň, Pivní pěnu do koupele a Pivní glycerinové mýdlo. Pro všechny tyto výrobky je specifická vůně, kterou jsem si zamilovala. Určitě nevoní jako pivo, takže to si pod tím nepředstavujte. Vůně je velmi příjemná, jemná, vždy mi provoněla koupelnu a celé tělo.




Pivní olejová koupel
Začneme pro mě slabším produktem a tím je Pivní olejová lázeň. Má vysoký obsah piva a vitamínu B, obsahuje přírodní mandlový olej. Je určena pro každodenní použití a pro suchou pokožku. Moc z ní nadšená nejsem, jelikož nemám moc ráda oleje do koupele. Vadí mi, když jsem po nich mastná já i vana. Vůně je u oleje slabší, než u pěny. Do vody jsem si ho dávala jen malinko a to jeden vršek, ale stejně jsem poté měla mastné tělo, trošku víc než bych byla ráda (vanu nemastil vůbec). Zase na druhou stranu je to určitě lepší než u jiných olejů (např. oleje od Avonu). Ve vodě mírně pění, ale pěnu neudělá, což bych od oleje asi ani nečekala :-)

+
-
+ nedráždí pokožku
- mastí tělo
+ hydratuje
- slabší vůně
+ krásně voní



Dávám dvě hvězdičky, jednu ubírám za mastnou pokožku po koupeli, ale nemyslím si, že je to nějaká závažná chyba. Já celkově oleje nemusím a mastnou kůži po koupeli nemám ráda (což dělají oleje všechny). Pokud požíváte oleje do koupele, tento si určitě pořiďte, nebudete litovat. Cena se pohybuje okolo 130,- korun.

Pivní pěna do koupele
Pěna má vysoký obsah piva a vitamínu B, obsahuje glycerin, regeneruje pokožku, je vhodná pro namožené a napjaté svaly. Kdybych si měla vybrat jen jednu věc, proč jsem si tuto pěnu zamilovala, byla by to její vůně. Vůně je úžasná jako u všech výrobků Pivní kosmetiky, ale je dostatečně silná, abyste ji mohly vnímat po celou dobu Vaší koupele, a i po vypuštění vany. Pění pěkně a rychle, pěna vydrží po celou dobu koupele (přes 30 minut).

+
-
+ vůně
- vůbec nic mě nenapadá
+ dlouhotrvající pěna

+ vhodné pro citlivou pokožku



Pěně nemám vůbec co vytknout, proto dávám plný počet hvězdiček. Cena se pohybuje kolem 110,- korun (500 ml).

Pivní glycerínové mýdlo
Je určeno pro šetrné mytí a hydrataci pokožky. Má vysoký obsah glycerinu. Nevysušuje, a proto je vhodné pro citlivou a suchou pokožku. U mýdla mi mimo jiné vyhovoval tvar půl soudku, díky němuž se mýdlo dobře drželo a neklouzalo z rukou. Mydlí krásně a spotřebovává se asi jako průměrné mýdlo.

+
-
+ vůně
- vyšší cena
+ nedráždí

+ nevysušuje


Také mýdlo u mě má plný počet hvězdiček, není důvod mu ubírat, protože je vážně skvělé. Někomu by mohla vadit jeho cena (kolem 90,- korun), což možná je opravdu dost. Na druhou stranu mýdlo je docela velké (140 g).


Výrobky Pivní kosmetiky jsou vážně dobré, jediné co bych možná změnila jsou obaly, které nepůsobí tak luxusně, jak by si možná značka představovala. Kromě těchhle tří věcí si můžete pořídit velkou škálu dalších výrobků. Já bych ještě ráda vyzkoušela Pivní hydratační pleťovou masku a pivní relaxační koupelovou sůl.

A co Vy? Už jste slyšeli o pivní kosmetice?

Teress


5 komentářů:

  1. My jsme doma kdysi měli myslím pivní sprcháč, ale od jiné značky (Manufaktura?) a voněl moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím jinou značku nezkoušela. Ale zřejmě by měli vonět asi dost podobně.

      Vymazat
  2. Hihi, byla jsem na blogu Brunwen a díky těm odkazům na články jiných blogů v panelu mě naprosto uchvátily fotky téhle kosmetiky.. Vypadá to prostě nádherně. :)
    Ale té vůně se stejně bojím :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se Ti fotky líbí :-) Děkuji.

      To je blbý, že se ta vůně nedá přes blog nějak poslat. Ale ta vůně je opravdu bomba, já pivo nepiju, nesnáším ho a smrdí mi... Vůně pivní kosmetiky je naprosto odlišná.

      Vymazat
    2. Jé, tak v tom nesnášení piva se shodneme. :D Budu muset někdy tu pivní kosmetiku zajít očichat, třeba do manufaktury :P

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)