úterý 18. února 2014

Jedno malé valentýnské


Valentýn je úspěšně za námi, ale nemůžu se ubránit tomu, abych na něj ještě nenarazila alespoň v tomto článku.


Vlastnoručně vyrobená přáníčka jsou ta nejlepší.


Jak už jsem avizovala minulý rok, Valentýn nějak výrazně neslavím. Neuznávám ho jako svátek, ale pokud mám náladu a chuť, tak nevím proč bychom si s Božským nějaký ten Valentýn neudělali. Někdy si zajdeme na večeři, někdy si dáme menší dáreček. Letos jsme jeli na hory, takže kromě toho předání maličkostí, jsme strávili čas v autě. Z toho vyplývá, že o žádném slavení nemůže být ani řeč.

Maličkosti, které potěší.

I když já osobně na Valentýna moc nedám a mám pocit, že než jsem se dala dohromady s panem Božským, tak jsem ho docela bojkotovala, názory některých lidí, mě připadají padlé na hlavu.

Jedna kamarádka si o Valentýnu na facebooku napsala status: „Aby ste se z toho Valentýna všichni nezbláznili...když někoho miluju, tak každý den, a ne 14. února...“. Jo na tom by mi nepřišlo nic až tak špatného, dokud jsem se v komentářích nedozvěděla, že to napsala jenom proto, protože den před tím byla v květinářství, kde nějaký pán kupoval květiny. Ten pán kupoval obrovskou kytku růží pro svoji přítelkyni. Ta viděla na internetu fotku té veliké kytice a přála si ji k Valentýnu. Pán měl očividně svoji přítelkyni rád a tak ji květiny koupil. Myslím, že kdyby nebylo Valentýna, koupil by jí ji k narozeninám, k svátku nebo jen tak. Je to od něho moc milé, že chtěl udělat radost svoji polovičce. Milé už ale není, že mu za zády stojí cizí holka, která se mu v duchu vysmívá, jaký je blb.

Nechci tady nikoho nabádat, aby slavil Valentýn, chci jen aby si lidé mohli svoji lásku vyjadřovat kdy chtějí a jak chtějí. Copak je na tom něco špatného, ukázat druhému člověku, že ho máme rádi? Ano chápu, názory spousty lidí, kteří tvrdí, že když mám někoho rád tak každý den v roce. Ale nebylo by divný, kdyby Vám druhá polovička nosila květiny každý den?

Co vy a váš Valentýn? Slavili jste ho? A jaký na něj máte názor?


Mějte se krásně 
Teress

4 komentáře:

  1. To je pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Můj přítel Valentýn nemá rád, ale mně se tento svátek docela líbí. Vždycky upeču nějaké dobroty a s přítelem si uděláme pěkný večer. Myslím, že je nesmysl kupovat si k Valentýnu nějaké věcné dárky, ale udělat si pěkný večer doma, nebo zajít na večeři mi přijde fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně!! Úplně se ztotožňuji s Tvým názorem.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)