pondělí 26. srpna 2013

I takto může vypadat wellness pobyt

Moji milý čtenáři, dneska bych Vám chtěla něco málo napsat o tom, jak jsme si letos v létě koupily se sestrou na slevovém portálu wellness pobyt. Jen to potvrzuje to, že když si něco kupujete přes slevové portály měli by jste být obzvlášť obezřetní, jelikož ne všechny slevové portály si prověřují vystavené slevové akce.

Na fotkách ubytování vypadá docela dobře, njn špína jen tak nafotit nejde.
Se sestrou jsme se vydaly na holčičí jízdu. Přes slevový portál Pepea jsme si koupily wellness pobyt ve vesnici Oudoleň, posbíraly jsme si saky paky a vyrazily jsme.

Ještě než jsme se vydaly na naší sesterskou jízdu už nás majitelé penzionu v Oudoleni naštvaly. Slečna u které jsme si pobyt rezervovaly, nám pomalu vynadala, že jsme si pobyt koupily přes slevový portál a ne přímo u ní a podle toho se k nám také chovala. Nechtěla nám rezervovat termíny i když byly volné (to jsem si ověřila úplně jednoduše, když jsem do penzionu zavolala pod jiným jménem) a korunovala to větou, že když se nám to nelíbí ať si jedeme jinam. Prostě všechno pro zákazníky:-)

Ale my jsme holky odolný a nenechaly jsme se odradit. Vydaly jsme se na cestu a těšily se na krásný pobyt. Nu což o to, v ceně jsme toho měly dost. Saunu, vířivku , posilovnu, tenis, ping-pong, mini-kulečník, fotbálek, šipky, masáž, polopenzi, u penzionu bazén.... Vypadalo to opravdu slibně.

Po úmorné cestě (byly zrovna ty vedra) jsme dorazily na místo, a dokonce jsme váhaly nad tím, jestli nepojedeme zpátky domů. Taková ratejna co to byla a dědinka, která může být ráda, že je vůbec na mapě.

Přišly jsme k bazénu, ten se zrovna napouštěl a to fakt ledovou vodou, slečna na recepci nám řekla, že za nic nemůže, že majitel je p.... Zaměstnanec roku se z ní asi nestane. Ubytovala nás v apartmánu, kde se tak měsíc neuklízelo, všude prach a smetí, nevynesený koš..alespoň, že postele měli převlečené.

přeplněný koš, nenapuštěný bazén, vypuštěná a špinavá vířivá vana, večeře pro dav lidi
Jelikož hřiště ani posilovna...vlastně vůbec nic z toho co mělo být k dispozici, jen tak jednoduše k dispozici nebylo, šly jsme rovnou do welness zařízení. Měly jsme v ceně tři hodinky a myslely jsme, že to tam snad ani tak dlouho nevydržíme. Ouha, žádná vířivka se nekonala. V místnosti byla jen vířivá vana, kterou jsme si musely sami napustit. Napouštěla se asi půl hodinky, protíkala a děsně jí smrděly trysky. Jediné co se dalo použít byla sauna. Ta opravdu fungovala. Jenže co chcete v sauně dělat tři hodinky, že?

Po tomhle zážitku jsme se odebraly na masáž. Ouha...masáž. To teda nevím, jestli slečna masérka na to měla nějaký papír, ale patnácti-minutové hlazení po zádech bylo opravdu všechno.

Další překvapení nás čekalo u večeře, kdy nám, pro nás obě dvě, dali jeden talířek se zeleninou, dvě kolečka šunky a půlku hermelínu. K tomu, abychom toho neměly hodně, dostaly jsme na přikusování suchý krajíc chleba. A celá polopenze se prakticky táhla v tomto duchu.

Druhý den jsme samozřejmě jely pryč, na výlet, protože mi bylo opravdu záhadou co by jsme tam tak ještě mohly dělat.

Nakonec se nám výlet vydařil, ale protože jsme se snažily trávit co nejméně času v našem ubytovacím zařízení. Další sranda byla, když jsme se doma snažily reklamovat tento pobyt, jelikož nic z toho, co jsme si zakoupily jsme tam prakticky neměly. Maximálně přespání, ale to jsme si mohly koupit kdekoliv jinde a daleko levněji a určitě by bylo také čistější.


Od slevového portálu nám bylo sděleno, že na žádnou reklamaci nemáme nárok, protože jsme pobyt využily. Nic na tom nezměnilo ani to, že šipky v penzionu byly rozbité, kola v katastrofálním stavu, ping pong nám slečna odmítla rozložit, a kde jsou nějaké tenisové kurty a posilovna se nám nikdo ani nenamáhal sdělit. Jediné co mě těší je to, že tenhle negativní náhled na celou věc jsme neměly jen my dvě. Jelikož kniha hostí co tam měly k dispozici mluvila za vše.

Za necelý týden odjíždím k moři, tak snad to tam bude vypadat líp. Hlavně mi držte palce ať nám vyjde počasí. Docela se bojím, že tam budeme mít zimu...


mějte se krásně Teress

17 komentářů:

  1. Jéje, tak snad se dovolená u moře vydaří lépe... :)
    Asi bych se sebrala hned po příjezdu a zase odjela, protože tohle je ostuda pro to zařízení... :/

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to by mě hodně naštvalo. Jezdíme na wellness pobyty vždy na tři dny dvakrát do roka a spokojeni jsme nebyli jen jednou, ale ani tak to nebyla taková katastrofa jako toto. Úplně úžasný byl například hotel Sun v Mariánkách, ten můžu vřele doporučit :) Přeji krásnou dovču u moře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podobnú skúsenosť mala kamarátka. Vybrali sa s priateľom na romantický víkend. Slevomat sľuboval luxusný hotel. Keď tam dorazii našli starý, smradľavý, komunistický hotel :(

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  4. Snad dovča u moře bude lepší a vydařenější. Zvu tě k sobě na giveaway ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Chápu, že jste z toho musely obě bít naštvané a je to k vzteku, ale upřímně, u článku jsem se pobavila :D a tak trochu jsi mě utvrdila v tom, že slevové portály využívat nebudu

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Teressko, povím Ti, že kdybys svůj článek neokořenila svými vtipnými a výmluvnými glosami, asi bych se u něj celou dobu mračila. Ale věty typu "Zaměstnanec roku se z ní asi nestane" nechávají tušit, že jste to nakonec braly se sestrou s nadhledem a s humorem, i když je to celé na facku. Se slevovými portály mám dost špatné zkušenosti, takže vítej do klubu. Každopádně cítím v kostech, že mořský vzduch ti všechno vynahradí. ;-) Moc si pobyt u moře užij.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Vám všem za milé komentáře. Ani nevíte jakou mi dělají radost. Snad budete mít při výběru dovolené více štěatí než já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty zase děláš radost nám svými skvělými články. ;-)

      Vymazat
    2. Děkuji Viv to mě jako blogerku velmi těší.

      Vymazat
  8. To je síla! Rozhodně bys to neměla nechat jen tak, přece musí existovat místo, kde je možné si stěžovat!!! Potom to tak v ČR se službami vypadá, když si každý všechno nechá lbit :-( Nechápu, že "vybrali jste si to" znamená "nemůžete reklamovat". To jste to jako měli reklamovat před tím, než jste tam šli??? To co je??

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě úplná blbost těch slevových portálů, když tak už teda něco kupovat přes nějaký ověřený. My jsme si to líbit samozřejmě nenechaly, ale moc nám to platné stejně nebylo.

      Vymazat
  9. fiha to je hrozne a to jedlo, ved zas jedna vec je, ze ste si to kupili cez zlavovy portal ale ani to nie je zdarma..


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná reportáž a fotky, to muselo být super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám hodně podobnou zkušenost. Ani po několika letech se nic nezměnilo. Jen teď přemýšlím, co teď s tím. Nikde jinde jsem se s takovou arogancí a neochotou nesetkala.

    OdpovědětVymazat
  12. To je neuvěřitelné, že je to pořád při starém i když je to tolik let. My jsme nakonec ze serveru Pepa.cz dostali nějaký 300 zpět, ale stálo nás to spoustu nervů. A už jsem dost skeptická k tomu kupovat takhle ubytování přes slevový portál.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)