sobota 20. července 2013

Depilační krém Skin so Soft od Avonu



Letní odchlupení I.


Když začne léto, hledám různé holící alternativy k žiletkám. Jelikož se mi přece jen nechtějí holit nohy každý den, tak se rozhlížím po různých přípravcích, které holení dokážou oddálit. Letos už jsem vyzkoušela spoustu produktů (o nich zase příště) a jedním z nich byl právě tento depilační krém od Avonu.



Popravdě řečeno jsem k němu přišla jako slepý k houslím a nikdy bych si ho sama od sebe nekoupila. S podobnými krémy mám velmi špatné zkušenosti a je úplně jedno od jaké značky byly. Bohužel ani tento Avoňácký není výjimkou.

Začneme pěkně od začátku. V příbalovém letáku je uvedeno, že by se měl nechat působit tři minuty. Nanesla jsem si ho přiloženou špachtličkou, s kterou to ale bylo o nervy. Jelikož se krém nedal nanést v souvislé vrstvé ale špachtlička do něj pořád dělala různé rýhy. Už toto mě od dalšího případného nákupu odrazuje, jelikož žiletkou si nohy oholím daleko rychleji. Navíc pokud Vám nanášení bude trvat tak dlouho jako mě, nejste schopni nechat krém působit 3 minuty. Když začnete nanášet krém na jedné noze a než nanesete i na druhou tak na první části už Vám to stejně působí dýl jak tři minuty. Takže nevím, od jaké fáze bych si měla čas stopnout. Další věc co se mi opravdu nelíbí je příšerný smrad. Smrdí to, jako kdyby jste si chlupy odbarvovaly.

Po uplynutí doby působení (nechala jsem působit daleko dýl a nic se mi s kůží nestalo) jsem otočila špachtličku na odstranění krémů určenou a krém jsem si z nohou setřela. Řekla bych, že s krémem jsem setřela tak 40% chloupků a další tam vesele zůstaly. Tož jsem se zalekla a řekla jsem si, že v žádným případě si po tomto mučení mích čichových buněk (i všech ostatních) nenechám, žádné zbylé chloupky líbit. Vzala jsem si houbu na sprchování (takovou tu klasickou, co mají všichni a dává se do každé sprchové Vánoční sady) a s ní jsem si po nohou (s vyvinutím většího množství síly) přejížděla. To mi pomohlo a nakonec mi na nohou zůstal jen občasně nějaký zbloudilý chlup.

Mám velmi citlivou pokožku a krém mi s ní vůbec nic neudělal, žádné zčervenání ani svědění pokožky jsem nezaznamenala, takže z téhle strany pohledu je krém určitě dobrý, ale to je tak asi celé.

I když nakonec krém účel splnil, tak za tu práci kolem toho a za ty peníze co stojí (cca 130,-Kč) určitě nestojí. Já bych si ho nepořídila, a kdybych ho měla zase někde dostat, tak ho raději někomu daruji.

Dávám jednu hvězdičku, za to, že chlupy jsem sice nějakým způsobem odstranila (i když po použití žiletky mám nohy daleko hladší) ale to je tak asi všechno.


A co vy? Máte zkušenosti s depilačními krémy?

Teress


7 komentářů:

  1. Tak ten si pravděpodobně nekoupím :)
    tinyinworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mám skúsenosti s takými krémami ale takisto ma nikdy nepresvedčili, že dokážu odviesť kvalitnú robotu. Stále to nebolo dokonalé oholenie takže neostávalo nič iné ako žiletka. A keď som už konečne našla tú svoju už ju nedám z ruky :D Venus Embrace je naj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově jsou ty žiletky Venus moc povedený, ale taky za to kolik stojí náhradní hlavice by povedený být měly:)

      Vymazat
  3. Měla jsem ho také a jsou to zbytečně vyhozené peníze..:(

    OdpovědětVymazat
  4. Čauky, používala jsem depilační krémy, ale žádný efekt. Proto bych chtěla podstoupit zákrok na této klinice.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)