neděle 7. července 2013

Bioderma Sensibio




Bioderma Sensibio Mask

Maska, která je určena pro citlivou a podrážděnou pokožku. Měla by hydratovat a zklidňovat. Pleť by po použití měla být odolnější proti vnějším vlivům a neměla by být napnutá. Je hypoalergení a bez parfemace. To vše slibuje výrobce jen za 435,- Kč, ale je tomu opravdu tak?
Já jsem masku začala používat v zimě, když jsem měla přesušenou pleť a to až tak moc, že se mi na ní  dělaly stroupky a pěkně to bolelo. Sháněla jsem v té době už prakticky cokoliv, co by mi pomohlo, takže jsem byla ochotná za záchranu mé pleti, dát i větší částku peněz.

Po prvním použití jsem nezaznamenala, žádné změny. Byla jsem naštvaná, že jsem vyhodila tolik peněz za nic. Ale používala jsem masku dál, dvakrát týdně na deset minutek. Maska se vždy skoro celá vsákla do pleti, takže jsem přebytek jen utřela vatovým tampónkem. Asi po čtyřech použitích jsem zaznamenala opravdu změny. Pleť jsem neměla tak vysušenou. A to jsem po použití masky nepoužila ani, žádný hydratační krém, protože prostě nebylo potřeba. A na dotek byla celá pleť tááák jemná. Opravdu jsem byla účinky masky nadšená.

Teď v létě až takovou hydrataci nepotřebuji, takže masku si zatím kupovat nebudu, Ale na zimu si ji zřejmě znovu pořídím i za tu nemalou cenu.

Maska si zaslouží plný počet hvězdiček.




Micerální voda pro normální až smíšenou pleť Sensibio H2O


Na to až vyzkouším tuhle všemi opěvovanou micerální vodu jsem se obzvlášť těšila. A o to víc jsem samozřejmě byla zklamaná. Micerálka je určena pro citlivou pleť, dokonale čistí, zmírňuje pocity pálení a podráždění pleti. Neobsahuje parabeny a je bez parfemace. (výrobce)

Její odličovací účinky jsem zaznamenala na fotografiích, a i když bych její odličovací schopnosti zařadila mezi horní polovinu odličovadel, neodličuje zase úplně 100%. Navíc po jejím použití mě pleť jemně lepila, i když se mi zdála hladší a vyhlazenější. Jako největší pozitivum vidím to, že neštípe do očí. Což mi hodně odličovacích přípravků dělá.

Na srovnání jejich odličovacích účinků jsem použila odličovací olej od Saloosu. Fotka je po třech přetřeních vatovým tampónkem. Snažila jsem se odlíčit voděodolnou řasenku a voděodolnou tužku na oči. Jak je z fotografií zřejmé olej od Saloosu měl větší úspěch. Nakonec ale musím říct, že oba dva odličovací přípravky mi ruku odlíčily.
Boj Bioderma x Saloos.


tužka na oči, řasenka
Micerálka po třech přetřeních tampónkem. Řasenka skoro celá pryč, tužka na oči odolává.

Znovu, tentokrát Saloos.

Po třech přetřeních tampónkem s olejem od Saloosu je skoro vše odlíčené.

Micerálka stojí kolem 200,-Kč za 250 ml. Já si ji znovu zřejmě nepořídím, protože mě opravdu až tolik neoslovila, zase na druhou stranu ji toho nemám moc co vytknout. Splňuje všechno co splňovat má, jenom za mírný pocit lepení pleti strhávám jednu hvězdičku.




A co vy? Máte nějaký oblíbený přípravek od Biodermy? Já teď přemýšlím nad opalovacími přípravky.


Teress

6 komentářů:

  1. Určite vyskúšam tu masku uz dhsí cas niaku hladam. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tato BIODERMA je supr :-) mám doma i opalovací krémy a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, protože si chci letos poprvé koupit opalováky od Biodermy jak pojedu k moři.

      Vymazat
  3. Bioderma sébium moussant - miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)