neděle 25. listopadu 2012

Večeře ve městě



Cafe O4

 Tak jsme včera byli s mým panem Božským (ano i já jsem sledovala Sex ve městě, prostě se mi tenhle název líbí a budu ho používat:)) na večeři (a měli jsme i několik skleniček vína :-)). Byli jsme v jedné brněnské restauraci Cafe 04. Kdyby to někoho zajímalo, tak je to na Veveří, přesněji Veveří 65. Každopádně kdyby Vás tam napadlo jít, tak tam radši nechoďte. Prostředí je celkem hezké, obsluha ale už nic moc. Ale hlavně, na to, co tam dostanete, jsou dost drazí. Já jsem ochotná dát klidně za jídlo 500,- Kč, když to stojí za to. Ale tady to za to určitě nestojí. Měla jsem tatarák, který miluju, ale byl nějaký divný. Nevím proč, ale něco mi na něm nesedělo. Než nám donesli pití tak to bylo tak 20 minut, což je velmi příjemné když máte žízeň :) a na jídlo jsme čekali asi tak dvě moje vypitá vína, takže rychlost taky nic moc. Jediná výhoda je, že jsem toho vypila dost na to, aby mě neštvalo, kolik za to všechno pán Božský zaplatil. Ale nemůže být vždycky posvícení, jen mi připadá, že poslední dobou mám na ty restaurace smůlu.
 Každopádně po tomhle hrozným týdnu, který jsem měla, to byl příjemně strávený večer.




7 komentářů:

  1. Dobrá recenze, dala bych to i na FourSquare, aby si to mohli přečíst i ostatní...
    By si pak obsluha možná chvátla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já občas dávám recenze na restauračky na různé stránky, hlavně když mě tam fakt naštvou a nebo naopak, když jsem z toho opravdu nadšená :)

      Vymazat
  2. Já byla na večeři v sobotu (sraz bývalých kolegyň z práce :-D) a naštěstí byla vynikající. Ale už jsem taky nejednou narazila na prapodivně vypadající obsah talíře a měla chuť jídlo vrátit!

    OdpovědětVymazat
  3. Nesnáším, když přijdu hladná a žížnivá do restaurace a jim to trvá, za to bych vraždila :D Hezká recenze:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, člověk tam jde, že má hlad a stejně jím to trvá, to bych si stihla udělat jídlo i doma :)

      Vymazat
  4. Jestli máš ráda tatarák, tak já na něj v Brně chodím do Grill Bar Amsterdamju v Rozkvětu, nebo občas i do Gas Pubu na Veveří. Tam na něj totiž často najdeš slevu na slevových portálech a není špatný. A opravdu výborný je U Karla, ale to je až na Bayerově, takže to mám třeba já trochu z ruky... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za informaci, určitě zkusím k tomu Karlovi, protože u té Bayerky se ochomítám dost často :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)