pondělí 5. června 2017

Brandnooz box for man

Limitovaná edice Brandnooz boxu pro (mého) muže



Když mi přišla nabídka testování Brandnooz boxu pro muže, neváhala jsem ani minutu a hned na ni kývla. Brandnooz box mi chodí už několik let a vidina toho, že muž dostane také jeden, mě velmi těšila.

Původně jsem chtěla, aby muž k boxu napsal pár řádek, box byl přece jen pro něj a měli byste to z první ruky. Ale nakonec… vím stejně nejlíp, co můj muž potřebuje (J) tak se toho zhostím sama. Abych Vám pravdu řekla, motala jsem se mu i do rozbalování, už jsem prostě taková a moc mě zajímalo, co tam vlastně má.

Po rozbalení jsem usoudila, že kromě prémiového ležáku od Svijany a pánské kosmetiky od Dove by byl box jak dělaný pro mě.

Uznejte sami, v boxu pro pány byly tři Fidorky, v boxu pro mě jen jedna. Stejně to bylo i s kotlíkovými Brambůrkami od Bohemia. Box pro muže byl prostě lepší než ten, co chodí obyčejně mě.

Box k nám doručili přesně v den, kdy začalo MS v hokeji. Tvůrci boxu s tím zřejmě počítali a tak ho naplnili dobrotami, které v té době chcete mít doma. No uznejte sami pivo, brambůrky, tyčinky… Pivo hned vzápětí dostalo místo v ledničce s tím, že když dáme první gól, tak si ho muž rozdělá. Nakonec se ukázalo, že ten zápas tak dobrý nebude a než přišel první gól (náš gól) muž na něj neměl ani chuť. Věřím, že jeho čas ještě přijde, i když to letos máme bez medaile (piva, ne muže).


Závěrem bych chtěla dodat, že box měl u nás značný úspěch a mužskou verzi boxu můžu určitě doporučit.


Krásný víkend přeji Vám všem,



Teress

6 komentářů:

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)